Co do tabelki z % na leada to wyraźnie jest tam napisane, że jest to zakładka "Fake konta". Nie wiem czy screen jest prawdziwy, ale nawet jeżeli, to tam chodzi o podbijanie statystyk, a nie obcinanie większości zarobków, bo takie coś wyszłoby w kilka dni.
Widać nawet społeczność teoretycznie obeznana w świecie internetu ma problemy z własną interpretacją dowodów i powielają to co stwierdził autor tematu. Zachęcam do samodzielnego myślenia.
A propos programistów Astrocash to wasze lockery wyglądają jak ze średniowiecza. Jesteście ostatnimi, którzy powinni się wypowiadać w tym temacie.
Temat na TopGoldForum napisał użytkownik z jednym postem baardzo słabym angielskim. Udostępnił dane logowania oraz dane personalne kilku osób, które równie dobrze można pozyskać w inny sposób. Już widzę, jak taka tabelka z jakimiś szansami na leada jest pod Dashboard jako osobna zakładka. I ta nieobiektywna interpretacja autora tematu, który jest super hackerem, ale myśli, że sieć ucina większość zarobków użytkowników i nikt tego przez lata nie zauważył.
Nie jestem w żaden sposób związany z myLead, ale mi to wygląda na słabą, choć niestety udaną, prowokację konkurencji. Łyknęliście jak pelikany, widać osoby po drugiej stronie subów niekoniecznie są inteligentniejsi od tych, co wysyłają smsy.
Zminusujcie mnie, bo nie wpisałem się w nurt hejtowania ML