Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-12-2019 19:08)ALEX_43 napisał(a): Witam, czy temat jest aktualny? Jeśli tak to wziąłbym na próbę 5k, poproszę o dane do przelewu na priv i działamy :-)
Aktualne, wciąż działam prężnie, aktualnie wolne terminy dopiero na styczeń.
Zakupiłem od Wachowa na próbę pakiet 5k zaproszeń za 10 zł.
Kasa poszła 14.12, ustaliliśmy termin realizacji na 02.01.
Dziś jest 02.01 - godz. 11.44 - Wachow się odzywa i pisze, że wysyła zaproszenia.
Na ten moment, tj. godz. 21.30 mam na FP dokładnie 129 nowych polubień, jestem bardzo zadowolony, na bank kupię kolejny pakiet:-))
(01-01-2020 21:34)ALEX_43 napisał(a): Zakupiłem od Wachowa na próbę pakiet 5k zaproszeń za 10 zł.
Kasa poszła 14.12, ustaliliśmy termin realizacji na 02.01.
Dziś jest 02.01 - godz. 11.44 - Wachow się odzywa i pisze, że wysyła zaproszenia.
Na ten moment, tj. godz. 21.30 mam na FP dokładnie 129 nowych polubień, jestem bardzo zadowolony, na bank kupię kolejny pakiet:-))
Tym razem zamówiłem pakiet 10k zaproszeń, ale ze względów technicznych poszło 7k (oczywiście w niższej cenie), wpadło 241 lajków - dodam, że nisza ciężka, jestem bardzo zadowolony - reput
Dzięki Wachow, w lutym skorzystam jeszcze raz, pozdro)