Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W TGM z ankiet mam dopiero 5 zł, sporo badań mi przepadło bo nie maiłem czasu się logować. Mają tam ankiety z klubu kantar i innych więc wg mnie to dość ciekawy serwis mimo że dopiero w tym roku wystartowali
Pewnie jak to w wielu portalach bywa w ostatnim czasie powiadomienia nie dochodzą na maila, bo widzę teraz w historii 10 ankiet, z czego pamiętam tylko 2. Już chciałam ten serwis spisać na straty, ale na Twoim przykładzie widać, że jest ok
(17-10-2019 04:58)kubek87 napisał(a): Pewnie jak to w wielu portalach bywa w ostatnim czasie powiadomienia nie dochodzą na maila, bo widzę teraz w historii 10 ankiet, z czego pamiętam tylko 2. Już chciałam ten serwis spisać na straty, ale na Twoim przykładzie widać, że jest ok
Są takie panele, że jest taka odrzucalność w ankietach, że masakra, aż potem zniechęca się zacząć ankietę
(17-10-2019 04:58)kubek87 napisał(a): Pewnie jak to w wielu portalach bywa w ostatnim czasie powiadomienia nie dochodzą na maila, bo widzę teraz w historii 10 ankiet, z czego pamiętam tylko 2. Już chciałam ten serwis spisać na straty, ale na Twoim przykładzie widać, że jest ok
Są takie panele, że jest taka odrzucalność w ankietach, że masakra, aż potem zniechęca się zacząć ankietę
Masz rację. Klikasz link i wiesz, że na 90% ankiety nie wypełnisz
No dokładnie. Ja na koniec tego miesiąca już u siebie na blogu zrobię porządne podsumowanie ostatnich 10 miesięcy i napiszę, które panele są godne polecenia. Jest wiele takich, gdzie po prostu nie warto tracić czasu.