Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Comperialead, czyli 1000zÅ‚ w kilka godzin bez polecania

Autor Wiadomość
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania
Sprawdź:
Witam, mieszkam z narzeczoną, otwierałem na siebie już konta Bankowe, chcielibyśmy otworzyć teraz na nią, ale zastanawiam się czy ktoś miał podobną sytuację bo w Comperii jest taki zapis;
"Z jednego adresu IP może zostać złożony tylko jeden, unikalny wniosek na powyższy produkt. Kolejne wnioski mogą nie zostać zliczone poprawnie." Można jakoś to ominąć?
Mogę zakładać konto na swoje nazwisko? Tj. to samo co podałem przy rejestracji w ComperiaLead?
Lepsza ComperiaLead czy bankier.pl?
Jak się nazywa ten drugi serwis który szybciej wypłaca pieniądze? Założyciel tematu gdzieś pisał o tym, ale nie podał nazwy.
(27-03-2017 09:04)magicjan1 napisaÅ‚(a):  Witam, mieszkam z narzeczonÄ…, otwieraÅ‚em na siebie już konta Bankowe, chcielibyÅ›my otworzyć teraz na niÄ…, ale zastanawiam siÄ™ czy ktoÅ› miaÅ‚ podobnÄ… sytuacjÄ™ bo w Comperii jest taki zapis;
"Z jednego adresu IP może zostać złożony tylko jeden, unikalny wniosek na powyższy produkt. Kolejne wnioski mogą nie zostać zliczone poprawnie." Można jakoś to ominąć?

Można - składasz wnioski korzystając np z internetu mobilnego (telefonu uzywasz jako routera i wlaczasz w telefonie router, logujesz się do wifi przez komputer i skladasz wnioski - wtedy masz inne ip). Swoją drogą ja tak robiłem kilka wniosków w tym samym banku z tego samego ip i jakoś wypłacali bez problemów.

(06-04-2017 08:09)BartekCzarodziej napisaÅ‚(a):  MogÄ™ zakÅ‚adać konto na swoje nazwisko? Tj. to samo co podaÅ‚em przy rejestracji w ComperiaLead?

Tak - możesz, ale uważaj bo teraz strasznie się czepiają o 'puste konta' i zakładanie kont tylko dla zysku, więc lepiej nie przesadź z ilością bo bana wyłapiesz Smile

(06-04-2017 16:15)Xentis napisaÅ‚(a):  Lepsza ComperiaLead czy bankier.pl?

Jeszcze w styczniu-lutym rządził bankier.pl - jednak zaczeli tam banować i nawet osoby które miały konto od kilku dni wyłapały bana, mimo, że nawet wniosków jeszcze nie zdążyły poskładać, więc radzę uważać z bankierem. Comperia wypłaca obecnie pieniądze prawie 3 miesiące, więc to też ma swoje minusy

(13-04-2017 20:28)maciek1422 napisaÅ‚(a):  Jak siÄ™ nazywa ten drugi serwis który szybciej wypÅ‚aca pieniÄ…dze? ZaÅ‚ożyciel tematu gdzieÅ› pisaÅ‚ o tym, ale nie podaÅ‚ nazwy.

systempartnerski - bankier.pl

----------------------------------
Co do działania w Programach Partnerskich itp to od razu mówię, że ja już z tym skończyłem - dostałem blokadę w Systemie Partnerskim i straciłem 2000zł (bo tyle miałem do wypłaty, a dali mi bana 10dni przed możliwością zlecenia wypłaty), a co do Comperii bo w obecnej chwili ma bardzo kiepskie stawki i czeka się ok 1-2miesiące na akceptacje wniosków + ok 1 miesiące na wypłate pieniędzy, więc w sumie do 3 miesięcy na wypłacenie pieniędzy trzeba czekać, a też mają coraz gorszą konwersje i odrzucają sporo wniosków, więc odnoszę wrażenie, że zarabianie na programach partnerskich już się skończyło.[/b]
A co z m2m

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
mateusz2045 m2m ma kiepskie stawki i jeśli chodzi o rejestracje poleconych to robią mega problemy i nie chcą rejestrować nowych ludzi z reflinków, więc też kiepsko to wygląda.. :S
(15-04-2017 22:18)adrian018 napisaÅ‚(a):  @[mateusz2045] m2m ma kiepskie stawki i jeÅ›li chodzi o rejestracje poleconych to robiÄ… mega problemy i nie chcÄ… rejestrować nowych ludzi z reflinków, wiÄ™c też kiepsko to wyglÄ…da.. :S

Dziwne skoro mają kasę z nowych osób.

mateusz2045 też w to na początku nie wierzyłem, dzwoniłem tam nawet.. Wink
I jest dokładnie tak jak piszę, babka na telefonie to potwierdziła, że rejestracja nowych osób z reflinków jest mega utrudniona i w dodatku na facebooku wielu promotorów m2m pisało o tym i teraz nagle temat programów partnerskich przycichł, większość ludzi uciekła z m2m do comperii ( w comperii się okazało szybko, że tam też rewelacji nie ma) i niektórzy zaczeli działać w systemie partnerskim (ale tam banować ludzi z dnia na dzień zaczeli przykrywając się regulaminem) i z tego co wiem to większość olała te sprawy, a inni dalej próbuja działać w comperii lub przez m2m, ale to już nie będą tak dużę zarobki jak kiedyś.. Wink
(16-04-2017 13:14)adrian018 napisaÅ‚(a):  @[mateusz2045] też w to na poczÄ…tku nie wierzyÅ‚em, dzwoniÅ‚em tam nawet.. Wink
I jest dokładnie tak jak piszę, babka na telefonie to potwierdziła, że rejestracja nowych osób z reflinków jest mega utrudniona i w dodatku na facebooku wielu promotorów m2m pisało o tym i teraz nagle temat programów partnerskich przycichł, większość ludzi uciekła z m2m do comperii ( w comperii się okazało szybko, że tam też rewelacji nie ma) i niektórzy zaczeli działać w systemie partnerskim (ale tam banować ludzi z dnia na dzień zaczeli przykrywając się regulaminem) i z tego co wiem to większość olała te sprawy, a inni dalej próbuja działać w comperii lub przez m2m, ale to już nie będą tak dużę zarobki jak kiedyś.. Wink
Zobaczymy może to przejściowe problemy i po jakimś czasie wszystko wróci do normy Smile

Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post

Poradnik
 Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostaÅ‚em sprzedawcÄ…
Atharion 31 26,558 02-07-2020 10:57
Ostatni post: cezar78
Star
Poradnik
 Ponad 2500 PLN w 5 godzin
Workis 217 94,813 28-03-2020 00:58
Ostatni post: osk4rr
  SEO Clerks - Czyli tanie Pozycjonowanie/Like/WyÅ›wietlenia i co tylko chcemy Vasaki 47 33,573 24-09-2019 10:15
Ostatni post: bossos

Poradnik
 KawaÅ‚ek mojego poradnika czyli "Google" bez tajemnic
Vasaki 27 30,100 25-06-2019 17:22
Ostatni post: trushi
Star
Poradnik
 Ponad 1000 PLN w okoÅ‚o 5 godzin
Workis 34 23,147 27-11-2018 15:41
Ostatni post: rachman

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: