Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
SDTadvertising » czytanie e-maili

Autor Wiadomość
RE: SDTadvertising
Sprawdź:
Zarejestrowałem się z refa. Zobaczymy
Napisałem im ticketa w środę i liczyłem że teraz dostanę kasę, ale napisali że jeżeli przejdę weryfikację to 29 dostanę, no nic, byle by wypłacili Smile
Czy klikanie jednego i tego samego linku parę razy grozi banem ? Bo przeczytałem emaila z telefonu a później zrobiłem go z komputera (ten sam email był zaznaczony jako nieprzeczytany). I kasę policzyło 2x.
(25-04-2016 16:54)doeraeme napisał(a):  Czy klikanie jednego i tego samego linku parę razy grozi banem ? Bo przeczytałem emaila z telefonu a później zrobiłem go z komputera (ten sam email był zaznaczony jako nieprzeczytany). I kasę policzyło 2x.

Ja także kliknąłem kilka razy w ten sam link i później napisałem z tym do supportu. Podziękowali mi za poinformowanie i powiedzieli, że to nie będzie problemem, ale nie polecam klikać kilka razy w ten sam link, bo w końcu dostanie się bana.

jokerek243, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2015.
Żeby dobić minimum trzeba przeczytać 200 maili, mam na razie 97 Huh
Nie mogę się doczekać kiedy będzie minimum
@jokerek243 dziękuję za odpowiedź. Właśnie napisałem do nich takiego maila żeby odjęli tą kasę i żeby nie liczyli tego jako oszustwo. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
W ogóle nie dostaję maili, 2 dni temu się zarejestrowałem.
Znowu jakąś przerwe zrobili 2 dzień nie ma Tongue
Dzisiaj mój mentor dostał wypłate.
3 dzień czekam na maile i dalej nic...
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości