Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Coince - 3% dziennie przez 60 dni - coince.com
Jako, że nie mam otwartego żadnego planu nie wiem, ale w opcjach depozytu mam tylko plan 18% przez 10 dni, więc wydaje mi się, że stare plany są kontynuowane jeśli chodzi o naliczenia, ale depozytu nie można już zrobić. Ale nie należy się łudzić - program padnie na dniach.
Wg statystyk sprzedano 4633 jednostki po $500 z nowego planu...I nie jest to chyba ściema. W ciągu 2 dni dostałem ponad $1200 prowizji, głownie z poziomu 2 i 3.
Zarejestrowana firma w 2008 roku - POWER SUPPLIES & EQUIPMENT LIMITED - link do rejestru TUTAJ
Firma jest międzynarodową korporacją z siedzibą w Londynie, która została założona stycznia 2008 roku i szybko stał się jednym z głównych liderów na rynku hurtowym energii elektrycznej przez profesjonalnych handlowców i bardzo doświadczony zespół inżynierów z dobrze zróżnicowanych dziedzin wiedzy.
Tu inwestujemy w moce przerobowe do kopania BTC.