Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[AKTUALIZACJA] Easy OŁ2 Creator by Polsky » Twórz szybko konta email

Autor Wiadomość
RE: [AKTUALIZACJA] Easy OŁ2 Creator by Polsky
Sprawdź:
refresh Lol
Przydałby się moduł Deathbycaptcha, żeby nie przepisywać captchy ale teraz patrzę a tam jest Recaptcha Google czy trzeba zaznaczyć 3 obrazki i pytanie czy jednak moduł by działał.
cos tam z captcha sie popsuloSad
Mi się wykrzacza przy wybieraniu tych obrazków ,wybieram dobrze to zanim kliknę zatwierdź to znikają.. a jak się uda to jeszcze raz od nowa.. ehh
@Polsky niestety program nie zdał testu. Jak wypełniamy captche dobrze, pisze ze źle lub odświeża. A jak mam dobra captche i zatwierdzili to wywala :/
(13-10-2016 18:58)Gratsy napisał(a):  @Polsky niestety program nie zdał testu. Jak wypełniamy captche dobrze, pisze ze źle lub odświeża. A jak mam dobra captche i zatwierdzili to wywala :/

Program już dawno nie był update'owany Sad Jeżeli potrzebujesz działającego bota napisz do mnie na pw Smile Który przepisuje automatycznie captche i robi kilka kont w tym samym czasie
Napisane! Smile
http://zarabiam.com/Temat-SPRZEDAM-Easy-...ium-135441 tu macie linka do wersji premium
Polsky
będziesz aktualizował jeszcze darmową wersję aby ten problem z captcha usunąć?
Czy już porzuciłeś na koszt płatnej wersji?

Maro, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
(28-01-2017 18:09)Maro napisał(a):  Polsky
będziesz aktualizował jeszcze darmową wersję aby ten problem z captcha usunąć?
Czy już porzuciłeś na koszt płatnej wersji?

Aktualnie nie planuje zmian w tej wersji.
Odpowiedz