Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Mini-helikopter za ~21 zł z przesyłką [Banggood]

Autor Wiadomość
RE: Mini-helikopter za ~21 zł z przesyłką [Banggood]
Sprawdź:
Jakoś dziwne pytali mnie o zmiane koloru bo bialego nie ma dronika i zmienialam inny adres wysylki i nic nie wspomnieli, że nie wyślą

TUTAJ ZARABIAM: https://www.getslidejoy.com/r/iRyGG?id=1 sprawdzone przezemnie, wyświetlaj ich wygaszacz na androidzie i zarabiaj czym dłużej tym wiecej $$$
U mnie wszystko ok wysłali 2 dni temu Big Grin

leman, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
http://mytrendingads.com/ref/leman - Najlepszy program revshare na chwile obecną !
U mnie też na razie cisza. Żadnej wiadomości od nich, ani nic.
Zamówiłem dwa, jeden dla siebie, drugi na kumpla. Dostałem info, że wystąpił błąd ( coś takiego jak u DzejkobPL) i mogą mi wysłać tylko 1 sztukę, a za drugą oddadzą kase. Dla mnie spoko Tongue
To czy dostaniecie zależy pewnie od godziny złożenia zamówienia. Ja brałem około 21.
Wystawili za 1.99 zamiast 11.99$ wiec wasza decyzja czy chcecie całkowity zwrot czy bierzecie jedną sztukę a za resztę oddadzą co nie zmienia faktu, że nadal cena to 11.99 i tyle zapłacicie. Ktoś wyżej proponował żeby się kłócić.. Nie ma sensu, nie wyślą wam x sztuk po 2 $ Tongue Ci którzy nie dostali maila a ich przesyłka poszła to prawdopodobnie się im poszczęściło i już o dopłatę nikt nie będzie się upominał. Choć nigdy nie wiadomo Wink
Glosy: full2000 (+1)
Dostałem info od kolegi, że zamówione za pomocą PP - zamówienia mogą przejść Wink
Glosy: adriana0912 (+1)
Mi jedynie przyszedł email od nich że zakupiłem pare sztuk i o wpłacie,nic nie przyszło o wysyłce.Mam nadzieje że wyślą Big Grin
(20-10-2015 19:53)Krissu napisał(a):  Dostałem info od kolegi, że zamówione za pomocą PP - zamówienia mogą przejść Wink
Pewne info, skąd kolega ma takie informacje?

(20-10-2015 19:53)Krissu napisał(a):  Dostałem info od kolegi, że zamówione za pomocą PP - zamówienia mogą przejść Wink
Pewne info, skąd kolega ma takie informacje?

TUTAJ ZARABIAM: https://www.getslidejoy.com/r/iRyGG?id=1 sprawdzone przezemnie, wyświetlaj ich wygaszacz na androidzie i zarabiaj czym dłużej tym wiecej $$$
No jak wyślą po jednym wam chociaż to i tak dobrze jak za tę cenę i resztę hajsu oddadzą.
Ja zamówiłem przez kartę i niestety nie dostanę dwóch dronów :-(

Wiadomo jak działa ten kod? To jest na jednorazowe zakupy? Czy można sb je rozbić na kilka zakupów? Można kilka rzeczy zaznaczyć i wziąć to na jedne zakupy i wtedy wpisać kod?
Wątek zamknięty