Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Mini-helikopter za ~21 zł z przesyłką [Banggood]
Zamówiłem dwa, jeden dla siebie, drugi na kumpla. Dostałem info, że wystąpił błąd ( coś takiego jak u DzejkobPL) i mogą mi wysłać tylko 1 sztukę, a za drugą oddadzą kase. Dla mnie spoko
To czy dostaniecie zależy pewnie od godziny złożenia zamówienia. Ja brałem około 21.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2015 19:31 przez Koja.)
Wystawili za 1.99 zamiast 11.99$ wiec wasza decyzja czy chcecie całkowity zwrot czy bierzecie jedną sztukę a za resztę oddadzą co nie zmienia faktu, że nadal cena to 11.99 i tyle zapłacicie. Ktoś wyżej proponował żeby się kłócić.. Nie ma sensu, nie wyślą wam x sztuk po 2 $ Ci którzy nie dostali maila a ich przesyłka poszła to prawdopodobnie się im poszczęściło i już o dopłatę nikt nie będzie się upominał. Choć nigdy nie wiadomo
Ja zamówiłem przez kartę i niestety nie dostanę dwóch dronów :-(
Wiadomo jak działa ten kod? To jest na jednorazowe zakupy? Czy można sb je rozbić na kilka zakupów? Można kilka rzeczy zaznaczyć i wziąć to na jedne zakupy i wtedy wpisać kod?