Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Do usunięcia » zapraszam do współpracy i komentowania :)

Autor Wiadomość
RE: Moje wypłaty z FUTURENET i innych podobnych programów !!!
Sprawdź:
*Moje wyniki nie są typowe: ten dowód zarobków nie jest gwarancją, że możesz zarobić tyle samo, ale jest to możliwe, przy odpowiedniej strategii i etyce pracy, oczywiście służę pomocą aby wytłumaczyć co i jak
.......
Tak wypłaca - w sobotę zlecona , w pondz rano już na portfelu
Ile obecnie masz zainwestowane że osiągasz takie sumy w obrocie?
utrzymuje około 100 aktywnych ad packów
Jestem zainteresowany, proszę o info na PW.
Ciekawe ile jeszcze pociągnie FutureAdPro. Serio jestem ciekaw. Szczerze? Wszedłem rok temu w MXrevshare (do dzisiaj pluję sobie w brodę, ale nie wy**biesz się, to się nie nauczysz) i żałuję, że nie było to właśnie Future
FutureAdPro będzie jeszcze długo: po pierwsze wyeliminowanie błędnych założeń planu marketingowego z innych revshare, opłaty stabilizujące, brak rozdawnictwa jakiś nagród jak to było w przypadku np. MXrevshare no i najważniejsza sprawa, że 90% środków jest trzymane w bitcoinie a ten od początku startu FAP urósł ponad 1000%, a zobowiązania roczne to max 140% dla użytkownika plus max 110% na prowizje dla struktury, więc wbrew twierdzeniom wielu osób FAP jak na razie przynosi zyski a nie straty Smile
Niewspominam tutaj o coraz wiekszej liczbie produktów Futurenet a także reklamodawców ale to każdy kto jest w Futurenet lub sie interesuje widzi sam.
@Nikola Tesla nic straconego możesz jeszcze jak najbardziej dołączyć do FN, za miesiąc startują z własną krypto i rozpocznie się jakby trzeci start firmy - poprzednie dwa to : poczatek uruchomienie platformy społecznosciowej , poźniej programu rev share za każdym razem był ogromny wzrost zainteresowania.
Dzisiaj lider naszej grupy o godzinie 21 poprowadzi webinar dla nowych użytkowników plus kolejne smaczki jakie zostały ostatnio powiedziane przez właścicieli to link :
https://www.youtube.com/watch?v=xd9nZacG...e=youtu.be
Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam, lepiej zadać pytanie u źródła niż powielać nie sprawdzone informacje od hejterów i przeciwników takiej metody zarabiania - no ale to już każdego indywidualna sprawa.
Opłaca się to jeszcze? Jest w tym jakaś przyszłość? Jeśli tak to proszę PW, może będę zainteresowany Smile
Wątek zamknięty