Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli chodzi o stronę z filmami nie sądzicie że pobieranie wtyczki w archwium i jej wypakowywanie podając jeszcze hasło bardzo zmniejszy konwersje ?
Ma ktoś z tym już doświadczenie ?
(25-01-2016 12:27)ostry2ostry napisał(a): Jeśli chodzi o stronę z filmami nie sądzicie że pobieranie wtyczki w archwium i jej wypakowywanie podając jeszcze hasło bardzo zmniejszy konwersje ?
Ma ktoś z tym już doświadczenie ?
Na pewno trochę zmniejszy ale nie aż tak bardzo jak by się wydawało. Tak twierdzi administracja cliq media ltd. a robią testy na konwersji. Wykrywalność wirusów (jest gorsza) została usunięta kosztem tego co napisałeś więc za bardzo nie rozumiem w czym problem... Od samego zastanawiania się pieniędzy nie przybędzie. Najlepiej wszystko w tej kwestii samemu ztestować
(08-03-2016 23:07)Fox90 napisał(a): Czy dobrze wyczytałem że trudniej teraz wykrywa to autowirus? Bo w sumie wszystko rozbija się o to że ktoś nie chce instalować bo wirus
Uwaga! Coraz częściej piszą do mnie osoby mające problem z wstawieniem linku z cinstaller pod button 'download' - najczesciej na blogspocie. Moi drodzy wyglada to tak... z przycisku 'download' usuwacie domyslny link (jezeli takowy istnieje), nastepnie skracacie swój link z cinstaller lub innego ppi, jakimś dobrym skracaczem. Skrócony link wstawiacie do przycisku 'download' albo 'watch online' itp.(zalezy jaki blog)... Wyłączacie adblock'a i finito !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2016 16:50 przez full2000.)
nigdy się czymś takim nie interesowałem ale od poniedziałku ogólnie planuję się poważniej zacząć zarabianiem , na pewno to będę próbował wykorzystać aczkolwiek jestem zielony w tych sprawach bo w zarobkach przez internet zrobiłem sobie dużą przerwę
(16-03-2016 22:08)matis1910rks napisał(a): nigdy się czymś takim nie interesowałem ale od poniedziałku ogólnie planuję się poważniej zacząć zarabianiem , na pewno to będę próbował wykorzystać aczkolwiek jestem zielony w tych sprawach bo w zarobkach przez internet zrobiłem sobie dużą przerwę