Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
Mam wyjazd i akurat tak zorganizowane, że byłbym dopiero w nocy/rano z piątku na sobotę u was i jeszcze padnięty po wyjeździe więc sobie odpuściłem a z chęcią bym przyjechał.
(08-07-2015 19:53)RemoverPL napisał(a): Chętnie bym dołączył, ale w tym roku nie mogę Za 3 lata zlot będzie organizowany na moim jachcie za 4 miliony euro - możecie trzymać za słowo
Jak wszyscy z forum wpadną to z pewnością nic nie zostanie po "Twoim jachcie"
Sznurek11 znalazłeś dojazd ?
Jeśli nie wejdź na blablcarlink dzisiaj były tam 2 przejazdy na 18 lipca na godzinny poranne dojazd albo do kędzierzyna albo do Opola w cenie 40-60 zł
oczywiscie wyjazd z Warszawy.
P.S. REjestracja jest darmowa nic nie płacisz z kierowcą dogadujesz się telefonicznie najlepiej albo mailowo i płatność najlepiej do ręki już na trasie.
(08-07-2015 21:40)nitram napisał(a): @[Sznurek11] znalazłeś dojazd ?
Jeśli nie wejdź na blablcarlink dzisiaj były tam 2 przejazdy na 18 lipca na godzinny poranne dojazd albo do kędzierzyna albo do Opola w cenie 40-60 zł
oczywiscie wyjazd z Warszawy.
P.S. REjestracja jest darmowa nic nie płacisz z kierowcą dogadujesz się telefonicznie najlepiej albo mailowo i płatność najlepiej do ręki już na trasie.
Wiem właśnie patrzyłem też wczoraj i będę raczej jechać właśnie przez bla bla car Dzięki, że poświęciłeś chwilkę i zadbałeś o mnie