Dziękuje wszystkim za zgłoszenia do mnie.

Pragnę oznajmić , że swoją wspaniałą 5 wybiorę maksymalnie do niedzieli godziny 15:00
Niektórych być może wybiorę już jutro. Na daną chwile rozpatruje jeszcze Wasze zgłoszenia.
Dziękuje za tak liczny odzew i zaufanie do mnie, postaram sie pomóc na ile to tylko możliwe.
Chciałbym Was jedynie uprzedzić przed jednym, bo wielu z Was nie tylko ci co zgłosili sie do mnie ale również innych mentorów uważa, że przyjęcie go przez danego mentora spowoduje, że kasa zacznie lecieć nagle sama. Otóż nie, mentor będzie Wam pomagał, doradzał, tłumaczył ale to nie znaczy , że nagle pojawią się wielkie pieniądze, na wszystko potrzeba czasu.
Pragnę poinformować , że z góry przepraszam wszystkich tych których będę musiał odrzucić i jednocześnie zapraszam na drugą turę naboru do mentora, która pewnie odbędzie sie za jakiś czas ( o ile Pan Arek będzie zadowolony z efektów

).
Dodam, że po kolejnej turze czyli kolejnym limicie przyjęcia kolejnych 5 członków prawdopodobnie będę współpracował z 10 z Was, wtedy najbardziej aktywnych i angażujących będę nagradzał nowymi i świeżutkimi fanpagami na fb idealnych po suby.
Wiadomo fp jak fp niektóre osiągną 3 tys polubień, niektóre 10 a niektóre 30 tys, wszystko wyjdzie w praniu.
To tyle ode mnie jak na daną chwilę