Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca.
Mowilem, duzo zależy od szczęścia, jednak dużo też od umiejętności.. Fusek, jeśli to ci nie podpadło, spokojnie, kolejny poradnik będzie głównie dla osob którym nie poszło na tej niszy myśle że bedziesz zadowolony ^^
(12-05-2015 22:13)EpicBlank napisał(a): Mowilem, duzo zależy od szczęścia, jednak dużo też od umiejętności.. Fusek, jeśli to ci nie podpadło, spokojnie, kolejny poradnik będzie głównie dla osob którym nie poszło na tej niszy myśle że bedziesz zadowolony ^^
Szczęście, szczęściem , bardziej od umiejętności manipulacji Osoba która potrafi owinąć sobie wokół palca każdego, każdą , zarobi nawet 5.000 w miesiąc , chodź nie powiem szczęście też się przyda, a raczej kasa na koncie u ofiary a z tym może być już gorzej bo nie każdy ma aż ponad 20pln w przypadku sybskrypcji premium ( Bo na takiej zarabiam). Poradnik ten polecam szczególnie Panią , bo one wiedzą co i jak zrobić, że zawrócić komuś w głowie :xd
w pół godziny od otrzymania poradnika zarobiłem 3 leady na 18 wejsc troche sie napalilem ale dzisiaj juz nic moze cos zle robie, ale ogolnie polecam jak za ta cene, czekam na bota i kolejne nisze, poradniki. uzywajac glowy mozna je sobie odpowiednio zmodyfikowac zawsze to jakies swieze pomysly, wedlug mnie za ta cene warto
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2015 22:43 przez siuvax.)
W sumie sposób bardzo znany, oczywiście fajne wskazówki daje nam sprzedawca jak i podany już docelowy target, kilka linków bardzo przydatnych, kupiłem z ciekawości ten poradnik, ale na tej metodzie nie widzi mi się zbytnio zarabiać, dlatego czekam na piątkową niszę