Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wspólna inwestycja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna inwestycja
Sprawdź:
Tak Tongue
UWAGA.
Jeżeli ktoś chce to może się dołączyć, oferta dla 2 osób, ponieważ z dwoma osobami z którymi rozmawiałem urwał się kontakt Smile
Jak ktoś coś to PW.
P.S Najlepiej płatność PP.

Ew. zainteresowane osoby z kontem w BZ WBK.
Przelew ekspresowy nie wchodzi w grę dziś ponieważ bank przez ten weekend nie przyjmuje takich płatności Sad
Wpłacone 400 otrzymałem 500 zł zysk 100 zł, nie wiem jak autor to robi ale widac sie opłaca.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Kasa wysłana, pozostaje czekać. Jerk2
Jestem chętny już piszę pw.
Dobra na tą chwilę, zamykam przyjęcia. Niedługo kilka wypłat i może się zwolnią jakieś miejsca.
Będę pisał w temacie.
Uwaga!
Jako że niedługo idę do pracy (ciekawe po jakim czasie mnie wywalą Big Grin)
Informuję, że jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany to dziś, najpóźniej w poniedziałek przyjmuję osoby Smile
Jutro mnie nie ma w domu, gdyż idę siedzieć w komisji wyborczej Tongue
Mimo to będe starał się się odpisywał i jutro.
Przypominam, że kwota do inwestycji to 10-200 zł. Dla zaufanych użytkowników może być więcej.
Mogę zaoferować 20% na 2 tygodnie lub 50% na miesiąc.
Zainteresowania pisać na PW.
Od wtorku będę wypłacał terminowo osobom które już wpłaciły. I przerwę na jakiś czas zapisy bo nie wiem jak to będzie z moim czasem.
Glosy: przemekmax (+1)
Jeśli wpłacę ci stówkę na konto bankowe to po miesiącu muszę się ubiegać o zwrot 150zł czy sam z siebie wyślesz? Bo miesiąc to kupa czasu i można zapomnieć ;P
@[wiezaawieza] Wszystko sobie zapisuję i przed upływem czasu piszę tylko po adres PP/dane do przelewu.
Otrzymałem kasę, wszystko w porządku Smile
Interesy z Moverem to przyjemność Wink
Glosy: MoveR28 (+1)
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: