Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Aktualna stawka za 1 Ore bez przedmiotu to: $ 0.0284
Zobaczymy jak pójdzie. Jak na razie z grupy w tym sezonie uzbierałem 30. Dziękuję serdecznie każdemu. Obiecuję, że postaram się wam pomagać jak tylko mogę. Mam nadzieję, że razem zarobimy trochę $
(24-02-2015 19:34)Xzibin napisał(a): Aktualna stawka za 1 Ore bez przedmiotu to: $ 0.0284
Zobaczymy jak pójdzie. Jak na razie z grupy w tym sezonie uzbierałem 30. Dziękuję serdecznie każdemu. Obiecuję, że postaram się wam pomagać jak tylko mogę. Mam nadzieję, że razem zarobimy trochę $
Co to jest to ore? Mam tego 3 i nie mogę z tym nic zrobić
Ore pod koniec sezonu daje Ci kasę. Dostajesz je za klikanie reklam przez refy lub rented refy. Zobacz na 1szej stronie mój pierwszy post. Tam masz wszystko
(24-02-2015 20:15)Xzibin napisał(a): Ore pod koniec sezonu daje Ci kasę. Dostajesz je za klikanie reklam przez refy lub rented refy. Zobacz na 1szej stronie mój pierwszy post. Tam masz wszystko