Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-12-2014 12:19)domin_dz napisał(a): Najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi, że to firma krzak i może zawinąć się z hajsem... Co to za różnica w jakim kraju zarejestrowana jest firma, przecież nikt nie odzyskał kasy od icharge, instantera, firesa po zmianie właściciela i masy innych serwisów, które miały firmę zarejestrowaną w Polsce.
I tu się mylisz mój drogi
To wskaż kogoś kto odzyskał pieniądze np. drogą sądową, siłą lub innym sposobem z jakiegoś serwisu, który się zescamił. Widziałem tylko płacz w tematach owych serwisów i groźby czego to oni im nie zrobią, że zbiorą się w grupę i pojadą do siedziby, wpier... właścicielom, założą sprawę w sądzie a tak na prawdę to myśleli, że dzięki temu właściciele serwisów się wystraszą i wypłacą hajs, to samo było po upadku EasySub'a - żadnej różnicy nie widzę jeżeli chodzi o wypłaty po upadku serwisów bez względu na to gdzie miały zarejestrowaną firmę.
Wskaze ci siebie
Z instantera wyslalem im skan pozwu i kase oddali
A fires wszystko oddał uczciwie
Fires wypłacało za czasów Vex'a ze sporymi opóźnieniami - jak sprzedał serwis to dopiero po trzech tygodniach wypłacił zaległości, potem nowi właściciele wypłacali na początku a później szybko się zawinęli z hajsem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2014 18:12 przez domin_dz.)
Ktoś kto ma dobre zamiary i stawia na długotrwałą współpracę nie zakłada firmy w rajach podatkowych.Oczywiście szanse jako nowy serwis jakaś może ma ale jak Wam nie wypłacą pieniędzy za kilka miesięcy to nie płaczcie.
Jestem po prostu sceptyczny i ostrożny
Tapatalk xperia z2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2014 20:08 przez suchy0001.)
Kam nie porównuj sklepów naziemnych do działalności takiej jak Twoja mowię,że szanse macie jak każdy i fajnie by było gdybyście się utrzymali ale zawsze obawa o kasę jest
Tapatalk xperia z2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2014 08:19 przez suchy0001.)