Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
Przynajmniej tak mi się wydaje, że to odnowienia były. Od dłuższego czasu mało co promuje na eforsie, dlatego zaskoczyła mnie wysoka ilość leadów szczególnie, że po 7.50 wpadało Wink
Spoko dziś taki sam dzień jak poprzednio,będziemy się domagać swojego i dostaniemy może połowę...
Póki co wpadło tylko odnowienie 2,50 a 7,50? .......Undecided na dzień dzisiejszy Eforsa wisi mi kloca.
Czasami zastanawiamy się, czy czytacie forum i uwzględniacie informacje przez nas napisane, czy też po prostu Polak zawsze lubi narzekaćSmile)

Cyt. : "Odnowienia Subskrypcji MT w obu modelach płatności wysyłane są do Państwa zgodnie z terminami z regulaminów. Należy uwzględnić poprawkę 24h każdego tygodnia i dopiero po tym czasie zobaczą Państwo ostateczną ilość odnowień w Państwa statystykach.
Opóźnienia te są niezależne od nas. Spowodowane są opóźnieniem z jakim operatorzy wysyłają do nas notyfikacje odnowień i dopiero po ok. 24h wszystkie odnowienia będą widoczne na Państwa koncie.
Proszę to zapamiętać i uwzględniać ten fakt w przyszłości."

Odnowienia spływają poprawnie, wszystko widać pięknie po statystykach + 2 operatorów zawsze wysyła odnowienia dopiero po północy danego dnia, stąd na prawdę proszę zerknąć na Państwa statystyki po upływie 24h Smile

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich zarobkówSmile
Odnowienia powoli ale wpadaja, eforso zobaczysz pw Smile?
2 operatorów wysyła po północy... Zawsze było wszystko do max godziny 16 w poniedziałek i jakoś wysyłali na bieżąco

Tapatalk xperia z2
Glosy: Majka (+2)
(29-12-2014 12:31)eforsa napisał(a):  Czasami zastanawiamy się, czy czytacie forum i uwzględniacie informacje przez nas napisane, czy też po prostu Polak zawsze lubi narzekaćSmile)

Cyt. : "Odnowienia Subskrypcji MT w obu modelach płatności wysyłane są do Państwa zgodnie z terminami z regulaminów. Należy uwzględnić poprawkę 24h każdego tygodnia i dopiero po tym czasie zobaczą Państwo ostateczną ilość odnowień w Państwa statystykach.
Opóźnienia te są niezależne od nas. Spowodowane są opóźnieniem z jakim operatorzy wysyłają do nas notyfikacje odnowień i dopiero po ok. 24h wszystkie odnowienia będą widoczne na Państwa koncie.
Proszę to zapamiętać i uwzględniać ten fakt w przyszłości."

Odnowienia spływają poprawnie, wszystko widać pięknie po statystykach + 2 operatorów zawsze wysyła odnowienia dopiero po północy danego dnia, stąd na prawdę proszę zerknąć na Państwa statystyki po upływie 24h Smile

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich zarobkówSmile

A kiedy będą naliczone te odnowienia co ostatnio nie były rozesłane?

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
2 operatorów po północy? W ciągu ostatnich 2 miesięcy raz zdarzyło się że kilka % odnowień wpadło po północy. Zazwyczaj wszystko odbywa się w godzinach 10-14, lub 10-18.

[Obrazek: 27.png]
Już koniec odnowień ;o ? Wpada wam jeszcze cos ?
U mnie o ok 14 się skończyły, wydaje mi się że dziś wpadło ok.75% normy.

[Obrazek: 27.png]
(29-12-2014 14:54)dawaj_kase napisał(a):  U mnie o ok 14 się skończyły, wydaje mi się że dziś wpadło ok.75% normy.

u mnie max 40 %

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Odpowiedz