Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
DigAdz - klon PaidVerts. Zarabiaj na podobnych zasadach!» ROI 150%. Inwestując 1$ mamy 0,5$ zysku. Zarabiaj również bez inwestycji! Nowy program! Sprawdź!
RE: DigAdz - klon PaidVerts. Zarabiaj na podobnych zasadach!
Porównując stawki lepsze niż w paidverts, dałem 6$ a tu już w punktach 12 nic tylko by to się długo utrzymało, parę reklam po 0,5$ miałem w paidverts to można było pomarzyć
(05-12-2014 21:17)averegen napisał(a): a jest tu cos takiego jak PV- glowne naliczenia? i w weekendy nie ma glownych naliczen?
No główne naliczenie jest wtedy jak dostarczane zostają nam reklamy o danej wartości dla każdego po równo (i jest to naliczenie większe, idzie zauważyc ) Program jest na początku, dopiero tydzień funkcjonuje, więc nie wiadomo czy są w weekendy naliczenia, ale moim zdaniem będą, bo jak mówie program dopiero co ruszył i powinny być naliczenia, które bedą zachęcały innych do wzięcia udziału w programie i jego dalszego rozwoju.
@Punter - po co? Żeby moją stopkę było widać (sic!) - A tak na poważnie - gdzieniegdzie wątki się powielają, ale spoko już tutaj w takim razie się nie odezwę, jak to taki problem.
PS. Proponuję Tobie dodać do poradnika - "Najczęściej zadawane pytania" - to taka lekka sugestia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2014 22:58 przez psk9.)
(05-12-2014 22:57)psk9 napisał(a): @Punter - po co? Żeby moją stopkę było widać (sic!) - A tak na poważnie - gdzieniegdzie wątki się powielają, ale spoko już tutaj w takim razie się nie odezwę, jak to taki problem.
PS. Proponuję Tobie dodać do poradnika - "Najczęściej zadawane pytania" - to taka lekka sugestia
Nie jest to żaden problem..ale jeśli ktoś ma jakiś problem, pytania itp dotyczące DigAdz to przecież po to jest ten temat żeby sobie pomagać nawzajem
(06-12-2014 08:59)tollak napisał(a): Kurde 2x już wyklikałem Dig Bonuses i mi żadne bonusy nie przyszły. A może to dlatego, że nie jestem nawet w 1 grupie? ;c
Tak, musisz mieć minimum 800 punktów. Bo tak to będziesz otrzymywać tylko reklamy w Dig Points