Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Darmowe 10 GHS dożywotnio - ZenMiner

Autor Wiadomość
RE: Darmowe 10 GHS dożywotnio
Sprawdź:
jak nadal aktualne. [email protected]
Wystarczy kliknac w ten link to jest to samo co email
[email protected]
Czy na zenportalu muszę wpłacić prawdziwe $$$ żeby móc wyjąć moje wykopane BTC? Czy te darmowe 10GH też mogę wypłacać bez inwestycji?
Co muszę zrobić żeby zacząć kopać? Dostałem te darmowe GH ale BTC wogóle nie przybywa.
Nie musisz nic wpłacać by wyciągać.
W dashboard masz do wyboru darmowe kopanie musisz wybrać jak chcesz kopać.
Ja wybrałem hashletmulti czy jakoś tak.
Wybrałem w zakładce "miners" hashlet genesis gift i nic się nie dzieje. Jedynie z ponad dziesięciu GH zrobiło mi się 9.870 GH (total SHA 256 Hashpower).
W zakładce Dashboard nie mam nic do wybrania pokerface
Tych 10GHs ktore dostalismy nie mozemy sprzedać?
Dobra trochę wprowadzony byłem w błąd. Naliczenia są po prostu raz dziennie i dlatego nic mi się nie pojawiało tzn. "live". Dzisiejsze moje pierwsze naliczenie trochę ponad 900 satoshi. Szału nie ma ale z drugiej strony za nic nierobienie to niech się zbiera Smile

PS. Dzisiaj w jednym kraniku wpadła mi nagroda maksymalna 10K Huh
zarejestrowałem się i mam te 9,872 GH. I co teraz ? Nigdy nie bawiłem się w mining Tongue mogę się wylogować, wyłączyć kompa i to mi będzie naliczało bez końca ?
Tak, możesz się wylogować i będzie kopać.

Wysłane przez Galaxy Ace 2 (4.4.4 Kit Kat)
Odpowiedz