Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Weryfikacjadowodem osobistym na FB (kolejny poradnik i 2 inne sposoby)
U mnie na trzech kontach nie dało rady. W mailu w którym miałam wyjaśnione dlaczego nie odblokowana mi konta na samym końcu był "podpis" tego kto to sprawdzał. Trafił się jeden Olaf i 2 Kubusiow
Jezeli to algorytm sprawdza, pewnie sprawdza czy zdjecie z profilu jest podobne do tego z dowodu lub zgadza sie imie i nazwisko. Mozliwe tez, ze fb ma zatrudnionych 10000 osob, ktore na biezaco sprawdzaja dowody
W strefie jest mój stary poradnik, właśnie z wykorzystaniem tego generatora i metoda jak najbardziej działa ( oczywiście nie zawsze ) - do dowodu dajcie jakieś zdjęcie twarzy z blokniętego konta, zamażcie w paincie wszyskie miejsca w których brakuje danych z real dowodu - seria itp. i zamażcie ten napis pato.
P.S Nie ma się co bać, że fb wam narobi problemów, bo według prawa europejskiego nie mają prawa wymagać od nas dowodu, przesyłamy fake chroniąc swoje dane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2015 06:44 przez prololex.)