Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Polega na tym, że jeśli osoba wejdzie na Twoją stronę to wyskakuje mu okno lub coś innego zależy od twórcy i automatycznie zamykając to polubi twojego FB oraz udostępnia posty
@up no nie tak to nie działa Zawiera tylko opcję unlock content po zalogowaniu do aplikacji, zawiera autoposta i zawiera możliwość postowania na tablicy "ofiary" z poziomu aplikacji
Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dokładnie w jaki prosty sposób sprawdzić czy aplikacja jest sprzed 1 maja? Mam około 20 apek starych które być może były robione przed 1 maja i chętnie je sprzedam. Dobrze by było kontaktować się na PW
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2015 21:33 przez DDK.)
mam pytanie , ustawiłem wszystko w configu i jak klikam facebook connect
to wyskakuje okienko
Cytat:Konfiguracja aplikacji nie zezwala na wykorzystanie podanego adresu URL.: Co najmniej jeden z podanych adresów URL jest niedozwolony przez ustawienia aplikacji. Adres musi pasować do adresu URL witryny lub strony kanwy albo domena musi być poddomeną jednej z domen aplikacji.