Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A jak stworzy się nową apkę do tego to nie będzie działać? Czy może jeżeli będzie zgłoszona to ją usuwają??
Kurde, ja tak samo jak user wyżej, żeby mieć porządek na facebooku usuwałem wszystkie aplikacje (a miałyby już ze dwa lata)... Teraz tylko jedna mi została
Ludzie zrozumcie, że stworzenie nowej apki nic nie da.... kochany "fejsbóczek" zrobił ograniczenia uprawnień 1 maja. Chcecie się bawić ? Proszę bardzo. Na forumowym targu są apki po 150 zł za sztuke
Czyli żeby mi to działało musiałbym mieć dostęp do jakiejś aplikacji, która została stworzona przed dniem 1 maja, tak? Wtedy bez problemu da się to podpiąć?
(21-10-2014 22:31)kankosek napisał(a): Czyli żeby mi to działało musiałbym mieć dostęp do jakiejś aplikacji, która została stworzona przed dniem 1 maja, tak? Wtedy bez problemu da się to podpiąć?
Tak jest a co do wykorzystania to przypuszczam, że typowy blackhat nie ma sensu.. głupio by było stracić apke w moment i bulić za następna
ps. chyba że hajs sie zgadza