Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: v24.biz Najlepsze PTP w polsce 1,25 zł za 1000 wejść
Sprawdź:
Płatne promowanie linku. Kupujesz na innym bux 1000 wejść za ~50 gr i zarabiasz ~75 gr za czysto ALE żeby nie było że to jakiś złoty środek polskich buksów nie ma zbyt wiele i dziennie w Polsce można wyciągnąć z bux ~1000 wejść. Więc to sposób na ~75 gr dziennie bez wysiłku
(20-01-2018 14:31)wiesiek napisał(a): eee już tu nie bedę klikał, z rozpędu wbiłem w ostatnią reklamę -100gr i pół miesiąca czarnuchowania w pizdziec
Napisz do mnie, to anuluję klik i przywrócę tą złotówkę. Ujemna reklama jest po to, żeby karać oszustów, a nie uczciwych klikaczy, którzy przez przypadek klikną reklamę.
Witajcie,
Dzisiaj dodałem kilka nowych płatnych zadań, w tym 90 zł za darmową pożyczkę. Zapraszam do wykonywania. Czas niestety tylko do końca miesiąca