Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Trafisz.com » Nowy program Partnerski

Autor Wiadomość
RE: Trafisz.com
Sprawdź:
U mnie status Wyplacono ale kasy na koncie nie ma, mam nadzieje ze do jutra dojdzie i wynika to ze mam w innym banku konto niz oni.
Wczoraj, gdy zobaczyłem, że pojawiły się Wam wypłaty także dołączyłem do programu. I mam pytanie. Czy kasa jest zliczana zawsze tylko z 1 programu czy z obu? Np. Jeśli wybiorę sobie na płatność za kliknięcia to nie dostanę 50% z kupionych pakietów i odwrotnie?
Kasa na koncie Smile

Ruszamy dalej z promocją, support odpisuje, aż jestem normalnie w szoku Cool

(22-05-2015 07:17)frostfrozen napisał(a):  Czy kasa jest zliczana zawsze tylko z 1 programu czy z obu? Np. Jeśli wybiorę sobie na płatność za kliknięcia to nie dostanę 50% z kupionych pakietów i odwrotnie?

Tak, mozna zarabiac tylko na jednym programie jednoczesnie, jesli masz platnosc za klikniecia, a ktos wykupi pakiet to nie zostanie ta kasa doliczona do Twojego salda wypłaty, jednakże wpłynie na średni zysk z kliknięcia. Czyli średnia Ci się podniesie Wink
(22-05-2015 09:37)Kickster napisał(a):  Kasa na koncie Smile

Ruszamy dalej z promocją, support odpisuje, aż jestem normalnie w szoku Cool

(22-05-2015 07:17)frostfrozen napisał(a):  Czy kasa jest zliczana zawsze tylko z 1 programu czy z obu? Np. Jeśli wybiorę sobie na płatność za kliknięcia to nie dostanę 50% z kupionych pakietów i odwrotnie?

Tak, mozna zarabiac tylko na jednym programie jednoczesnie, jesli masz platnosc za klikniecia, a ktos wykupi pakiet to nie zostanie ta kasa doliczona do Twojego salda wypłaty, jednakże wpłynie na średni zysk z kliknięcia. Czyli średnia Ci się podniesie Wink

Dzieki Wink Ale mogę dowolnie zmieniać sobie plan jeden dzien spamowac na wejscia a innego dnia starac sie o bardziej wartosciowy traffic?
Coś im strona nie chodzi...
Zawinęli interes? Jerk2
identycznie tez nie działają tanieaukcje więc albo jakiś atak albo się zawineli
To się porobiło Jerk2
No i wygląda to, że to koniec.
Strona mi od wczoraj nie dziala
(27-05-2015 09:24)Kickster napisał(a):  Strona mi od wczoraj nie dziala

Nie tylko tobie...
Ale chyba mają jakieś problemy techniczne, bo to jednak najglupszy sposób żeby Zwinąć interes...
Przecież równie dobrze mogliby zostawić działające strony i zarabiać dalej...
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: