Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com
(29-03-2016 17:19)Mishalin napisał(a):
(29-03-2016 16:42)kanibal54d napisał(a): Kalkulator jest autorstwa mojego znajomego - więc nie będę go publicznie udostępniał.
Jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na prv
Usuń wiadomości, bo skrzynkę masz zapełnioną
Sent from my X500 using Tapatalk
Już można pisać
Jeżeli chodzi o kalkulator którym dysponuję jest dużo bardziej złożony od tego co udostępniał Matthew98. Zresztą Matthew98 również zgłosił się do mnie po niego.
Kilku osobom już wysłałem - jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje to zapraszam.
Pamiętajcie, że dzisiaj od godziny 16 aby otrzymywać naliczenia trzeba wyklikać 5 reklam. Reklamy można klikać przed upływem czasu wtedy zegar znów będzie odliczał 24h
Można wykupić wakacje od klikania.
3 MIESIĄCE Surf $ 50 USD
30 DNI Surf 20 $ 20 USD
7 DNI Surf $ 5 USD
1 DZIEŃ Surf $ 1 USD
Mój kalkulator to prosta wersja Niektórzy wolą bardziej złożone inni może prostsze wiec chyba dobrze że jest możliwość wyboru
Postaram się dodaç co trzeba jak tylko bedę miał trochę czasu. Narazie kilka innych rzeczy do załatwienia więc może to trochę potrwać
Od wczoraj trzeba wyklikać 5 reklam Business Dicertory, aby otrzymywać naliczenia na adpackach. Wiem, że wielu z Was ciągle ma problem, więc przygotowałem krótką instrukcję:
1 step - klikamy "overview"
2 step - klikamy "You Are Yet To Surf 5 Ads Today"
3 step - klikamy
4 step - odczekaj 10 sekund i powtórz step 3.