Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com
(04-06-2016 06:12)ooxoo napisał(a):
(04-06-2016 00:06)abrzyski88 napisał(a): Jeden post wyżej!
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Ok ale wczoraj nie miałem w ogóle zakładki z tymi reklamami, jakby admin wyłączył .
Faktycznie. Zegar odliczający czas 24h zniknął z panelu, a po wejściu na stronę https://trafficwavesurfing.com/directory/view pojawia się komunikat: This page is disabled by administrator.
Mimo wszystko nie widziałem żadnej informacji jakoby klikanie zostało wyłączone, także pozostaje czekać na oficjalny komunikat.
Sporo zmian w TrafficWaveSurfing. Przeczytajcie sobie na mailu od Admina.
Wygląda na to, że znowu nie musimy klikać a jeszcze wczoraj o to pytałem.
Totalna chorągiewa, dobrze że Admin chociaż stara się walczyć ...
Tyle się dzieje, że niczego już nie można być pewnym... Miło jednak, że admin walczy jeszcze o ten program, bo nie jeden już dawno dałby sobie spokój i zawinął się z tym co zostało....
Update od admina:
-Surfowanie nie jest wymagane i licznik został usunięty ze strony
-Zmiany w planie 1$ Adpacks:
*Paczka będzie wyrabiać 112,5%
*Wszystkie Adpacki które wyrobiły 112,5% - 125% znikają
*Prowizje od poleconych są obecnie 5%
-3$ Adpacks nie ulega zmianie
*Naliczenia są około 3%
*Prowizja od poleconych 8% 3% 2% 1%
*40% repurchase rules
-Perfect Money zostaje wycofany do wpłat i wypłat w programie
-Można wypłacać przez BTC, ale zostało 0,77 BTC
-Użytkownicy, którzy wpłacali przez PM i BTC mogą wycofywać środki przez Payza, Payeer i STP
-Dodawanie funduszy przez Payza, Payeer i STP są otwarte i prowizja wynosi 0%
-Limit wypłat to 400$ dziennie Pon-Pt
-Niestety cały czas są problemy ze stroną - będziemy informować o sytuacji na bieżąco
UWAGA:
-Osobom, którym zniknęły środki w Cash i Repurchase balance muszą napisać ticketa z poszczególną kwotą na portfelach - admin będzie dodawał je ręcznie