Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com » Paczki po 1$ - będzie dobry RevShare :)

Autor Wiadomość
RE: TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com
Sprawdź:
Już nawet drobniaki z poleconych lecą 0.01$, 0,02$ Big Grin Nie jest dobrze! HuhHuh Jutro ostatnia wypłatka 25$ i chyba nie zdąże uzbierać kolejnej.
Dla mnie ten program to już pośmiewisko... admin nie tak dawno pisał o obowiązku klikania a wczoraj wieczorem stronka tak się posypała,
że nie było mowy o jakimkolwiek klikaniu, ba! Nawet z logowaniem był problem. Teraz udało mi się zalogować i zleciłem wypłatę ... Wink
Także dzisiaj zleciłem wypłatkę i wyklikam reklamę, ja nie mam nic do admina. Jakby robił nowy program wchodziłbym bez zastanowienia.
(01-06-2016 23:08)Veres napisał(a):  Także dzisiaj zleciłem wypłatkę i wyklikam reklamę, ja nie mam nic do admina. Jakby robił nowy program wchodziłbym bez zastanowienia.

Nie lepiej wybrać coś dającego trochę mniejsze zyski ale za to bardzo stabilnego?facepalm Jak np. mxrevshare ...
Glosy: DamianA (+1)
Każdy biznes ma swoje plusy i minusy oczywiście, no ale MXrevhsare też oczywiście polecam, bo nawet eventy ruszyły u nas w Polsce. Janus zaczął odwiedzać naszą ojczyznę, jak zauważymy coraz więcej użytkowników się tam rejestruje.
Pomalej a dalej, a nie szybko po trupach do celu, bo wtopimy.
Ogólnie proponujecie żeby w TWS wchodzić z większym wkładem?
W TWS wchodzić teraz to wielki znak zapytania, bardzo prawdopodobne, że wejdziesz i wyjdziesz z niczym Smile
Radzę się wstrzymać, chodź decyzję podejmujesz sam Smile
"Ogólnie proponujecie żeby w TWS wchodzić z większym wkładem?"

Proszę Cie %-)

Program ma jeszcze max kilka tyg. życia pewnie a potem agonia tak samo jak TH, a Ty takie pytania ...

Zainteresuj się programem z mojej sygnaturki, albo ew. TopShareGlobal
(02-06-2016 14:16)DamianA napisał(a):  Każdy biznes ma swoje plusy i minusy oczywiście, no ale MXrevhsare też oczywiście polecam, bo nawet eventy ruszyły u nas w Polsce. Janus zaczął odwiedzać naszą ojczyznę, jak zauważymy coraz więcej użytkowników się tam rejestruje.
Pomalej a dalej, a nie szybko po trupach do celu, bo wtopimy.
Ogólnie proponujecie żeby w TWS wchodzić z większym wkładem?

(02-06-2016 14:42)Blasphem napisał(a):  "Ogólnie proponujecie żeby w TWS wchodzić z większym wkładem?"

Proszę Cie %-)

Program ma jeszcze max kilka tyg. życia pewnie a potem agonia tak samo jak TH, a Ty takie pytania ...

Zainteresuj się programem z mojej sygnaturki, albo ew. TopShareGlobal

Panowie z całym szacunkiem to jest wątek programu TrafficWaveSurfing a nie śmietnik do promowania innych programów.
Jeżeli chodzi o TrafficWaveSurfing to nie polecam wchodzenia do programu na tym etapie.
Zatrzymano naliczenia
jakis problem znowu maja....
Problem z naliczeniami to nic dobregoSmile
Wątek zamknięty