Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com » Paczki po 1$ - będzie dobry RevShare :)

Autor Wiadomość
RE: TrafficWaveSurfing - 125% ROI - www.trafficwavesurfing.com
Sprawdź:
jak u was paczki wyglądają obecnie? U mnie już ponad 810 Smile
(12-04-2016 21:45)kernst napisał(a):  jak u was paczki wyglądają obecnie? U mnie już ponad 810 Smile

U mnie aktualnie tylko 110 ale będzie więcej ! Smile
Coś każdy chwali ten program. Będę się musiał lepiej przyjrzeć chyba Smile U kogo w grupie jesteście?
wez kolego pod uwage, ze im pozniej od startu wchdozisz w program tym "gorzej" Smile, wiec nie sugerowałbym sie ile osob chwali, tylko raczej ile jest dni od startu i jak wygladaja dzienne/tygodniowe liczby przyrostu nowych użytkownikow czyli i nowych depozytów
(13-04-2016 11:53)Blasphem napisał(a):  wez kolego pod uwage, ze im pozniej od startu wchdozisz w program tym "gorzej" Smile, wiec nie sugerowałbym sie ile osob chwali, tylko raczej ile jest dni od startu i jak wygladaja dzienne/tygodniowe liczby przyrostu nowych użytkownikow czyli i nowych depozytów

Program jest bardzo młody a jest w nim naprawdę dużo osób i codziennie dochodzi ich nawet kilkaset więc myślę, że program jest w doskonałej kondycji Smile
Akurat program ma bardzo dużą szansę przed sobą, wszystko zależy od admina czy tego nie spartoli Smile
Rozmawiałem z adminem o Planie kariery.
Ma to wyglądać tak, że będzie 5 poziomów, które będzie można osiągnąć.
Gdy osiągamy dany poziom - piszemy ticketa do admina a on będzie przyznawał adekwatny bonus.
Aby osiągać kolejne poziomy pod uwagę będzie brana ilość paczek, ilość zarobionych $ z paczek oraz na wyższych poziomach - ilość aktywnych referrali.
Plan kariery widziałem, ale nie chcę podawać więcej szczegółów bo nie jest on ostateczny.

Aktualizacja odnośnie wypłat:
-Minimalna wypłata - 10$
-Maksymalna wypłata - 300$ ( poprzednio 250$ )
7 dni w tygodni.
Informacje o planie kariery będą zaktualizowane wkrótce Smile

Jeżeli chodzi o przyrost nowych osób to średnio około 200 na dzień.
Nie ma statystyk z depozytem, ale admin podał mi tą informację prosząc o dyskrecję.
Powiem jedynie tyle, że jest dobrze Smile
Wypłaty szybko idą w górę, więc oby rzeczywiście było dobrze z świeżą kasą i rezerwami Tongue
Przed chwilą widziałem screen w grupie: ktoś miał 46 darmowych refów a 5 paid, więc trochę słaba konwersja. Chociaż wiadomo, że to może być wyjątek. U mnie 50% na przykład Tongue W grupie FB jest niecałe 3k użytkowników, więc nie jest wcale koniecznie taki pewny ten program.
Ja myślę, że jeszcze tydzień może dwa reinwest u mnie Smile
Cel to min. 200% wkładu więc powinno styknąć jak zacznę wypłacać po takim czasie, chociaż wpłacałem w kilku częściach a nie jeden depozyt startowy Smile
@kanibal sprawdz maila Smile
Sprawdziłem maila i nic nie mam od Ciebie Smile
(13-04-2016 16:17)kanibal54d napisał(a):  Sprawdziłem maila i nic nie mam od Ciebie Smile

Jakiś czas temu pisałem Smile
Wątek zamknięty