Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego
Sprawdź:
(11-09-2015 20:51)Hunter2321 napisał(a): Mój tekst dopiero czeka na akceptację administracji textbookers.com, więc nie wiem ile jest tam zleceń - da się z precli i tekstów zapleczowych wyciągnąć 5-6 stówek ?
Jasne, da się nawet więcej. Ale wszystko zależy od tego ile czasu na to poświęcisz. Skłaniałbym się ku temu, że pisząc w dobrym tempie zarobisz ok. 9-10zł/h
W niedzielę koło 23 do nich napisałem, jak na razie 0 odzewu. Coś mam takie przeczucie że jednak weryfikacja zajmie im dłużej niż te 4 dni robocze.
Mimo tego że nie mam możliwości przyjmowania zleceń, to na e-maila przychodzi mi cała masa nowych zleceń z textbookers.com.
Muszę przyznać że wygląda to obiecująco Co parę godzin jest jakieś 10-20 nowych zleceń.
Ja po złożeniu podania czekałem na weryfikację tylko 2 dni. Jakoś tydzień temu.
I tak, rzeczywiście jest obiecująco. W tej chwili w każdej kategorii znajduje się ponad 400 tekstów do napisania. Codziennie dochodzą nowe i wygląda na to, że nawet copywriterów brakuje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2015 16:31 przez damiano100.)
Kurde no ;/ 14 wysłałem zgłoszenie, 21 się przypominałem, nie odzywają się w ogóle.
Jest na forum ktoś, komu zaakceptowali zgłoszenie między 14 września a dzisiaj ?