Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
1.Metoda zarobku:(PPA/PPD)
PPA/CPA? / kazda, która przyniesie zysk
2.Serwis:
Czytalem o Firesub'ie lecz dostosuję się do mentora
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?
Jak narazie ok. $10 poprzez skracanie linków
4.Twoje wymagania:
Dobry kontakt z mentorem, poprowadzenie od początku do końca w celu stworzeniu dobrego systemu. Zarobki? Na początku nie oczekuję kokosów, później jakiś wymierny, comiesięczny zysk
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?
Rejestracja z reflinka, do dogadania
1.Metoda zarobku: subSMS
2.Serwis: obojętnie
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? PPA ok. 1000$, subskrypcje 0zł, wiem "co z czym się je".
4.Twoje wymagania: Wprowadzenie mnie w zarobek na subskrypjach, pomoc w szukaniu nisz i metod promowania aby uzyskać wyniki. Szybki kontakt i konkretne odpowiedzi.
5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Miły kontakt, rejestrację z reflinka/% zarobków
Kontakt PW.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2014 23:10 przez Athemis.)
2.Serwis:
FireCash ponieważ posiadam tam konto Ultimate ++
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?:
Wiem co to PPA i zarobiłem na tym około 80zł.
4.Twoje wymagania:
Oczekuję mentora który szybko odpisuję i wyznaczy mi cele do następnego kroku typu "uzupełnij bloga trzema niszami aby dowiedziec sie wiecej". szukam mentora który kontaktuje się przez email i krok po kroku sam mi tłumaczy żebym nie musiał zadawać milion pytań(tak jak u niektórych). Zacząć przygodę z PPA chcę bez inwestycji jednak zawsze jakieś dodatkowe info na "kiedyś" się przyda
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?:
Podebne się pod konto na FireCashu
2.Serwis:
Firecash/Firesub - cokolwiek, co moze przyniesc realniejsze zyski
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?:
Jak narazie bawie sie od tygodnia aplikacjami na androida, poki co z 50zl z nich wyciagnalem, ale po malu oferty na aplikacje, zaczynaja znikac, niektorych nie zalicza itd.
Od wczoraj bawie sie w adf.ly i adfoc.us - 45 centow poki co - slabo
Firesub - 2 dni 65 wyswietlen, zero leadow - slabo
4.Twoje wymagania:
Oczekiwalbym kogos, co jak slepca poprowadzilby mnie przez ten biznes za rękę, pomoglby ogarnac firecasha, bo poki co nawet nie wiem skad mam wziac linki, ktore bym mial promowac.
Najlepiej z gg, ale jesli tylko mail to sie dostosuje tego, ostatnio i tak mam ciagle skrzynke odpalona.
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?:
Nie wiem, co bym mógł oferować poza podpieciem sie pod mentora
1. Metoda zarobku: PPA
2. Serwis : FireCash
3. Doświadczenie: Kiedyś zarobiłem kilka $, a teraz mam stronę i hosting.
4. Wymagania: Pomoc przy dokończeniu strony, pokazanie drogi, dobry kontakt, porady. Chciałbym osiągnąć zarobek wysokości 30$ dziennie.
5. Co oferuję?: Wspólną wymianę doświadczenia + można się dogadać.
1. Metoda zarobku:
- PPA/PPD
2. Serwis:
- Bez znaczenia, ale preferował bym taki, który umożliwia rozliczanie na umowę o dzieło/zlecenie. Najbardziej interesuje mnie tematyka hacków do gier ze względu na posiadanego już bloga.
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?
- Na PPA/PPD słabe - jedyny zarobek to 30$ w 4 dni. Większe na skracaniu - w miesiąc około 80$. Posiadam domenę z hostingiem w tematyce hacków do gier z kilkunastoma wpisami. Jeśli chodzi o robienie hacków i obsługę WP to w tym nie będziesz musiał mi pomagać Jedyne co z tego zakresu to pozycjonowanie bloga.
4. Twoje wymagania:
- Szukam mentora, który na początku powie jak działać i gdzie (pomoc w promocji bloga, szukaniu nisz) i będzie odpisywał na bieżąco.
5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ?
- Oczywiście rejestracja z linka i generowanie zarobków.
1.Metoda zarobku:(PPA/PPD)
2.Serwis: Firesub, ale mogę się dostosować
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Siedzę jak narazie na Firesub ale narazie nic.
4.Twoje wymagania:Chciałbym aby ktoś wprowadził mnie jak zarobić na jakimś serwisie
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?Oczywiście reflink i jeżeli zarobki będą większe to % z zarobionych pieniędzy
1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA
2.Serwis: Bez różnicy
3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Jak na ten moment wydałem pieniądze na domenę i serwer a mój mentor zrezygnował z mentorowania także... Niestety nic jeszcze nie zrobiłem.
4.Twoje wymagania:
- stały, szybki kontakt
- pomoc
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc?
- szybki kontakt
- efektywna praca
- rejestracja z reflinka/podpięcie się pod konto
1.Metoda zarobku:
PPA 2.Serwis:
Bez różnicy 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś?
Posiadam bloga wordpress z podpiętą domeną i dobranym szablonem plus kilka nieskonfigurowanych pluginów. Mój początkowy mentor niestety nie ma czasu w chwili obecnej na mentorowanie więc poszukuję kogoś innego.
Niemniej jednak - Surfer0700 dzięki za porządny wstęp do świata PPA wielki plus 4.Twoje wymagania:
- przynajmniej jedna wiadomość dziennie choć liczę na jeszcze częstszy kontakt
- na prawdę kogoś kto ma duży staż w tym i kładzie duży nacisk na DOBRE MENTOROWANIE 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc?
- przyłożenie się
- rejestracja z reflinka lub podpięcie pod mentora
na tą chwilę to tyle