1.Metoda zarobku:PPA
2.Serwis: Firecash - nie chciałbym zmieniać, ale ewentualnie mogę rozważyć taką propozycję jeśli faktycznie będzie miała sens

3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?
Wiem chyba sporo, tworze swoje programy, swoje filmy, mam spoko stronkę, działam w hack'ach, umiem(chyba) szukać nisz, zarabiam zazwyczaj jakieś $ dziennie, chociaż są też dni że nie ma żadnego...
4.Twoje wymagania: Potrzebuję jakiegoś dobre i sprawdzonego sposobu na dobre promowanie filmów. Nie interesują mnie rady które są do przeczytania w poradnikach! Wiem że trzeba dodawać wyświetlenia z różnych programów, nie mam problemu z blokowaniem wyświetleń(301) wiem o dodawaniu like, komentarzach, tagowaniu itp... Chodzi o to że z jakiegoś powodu żaden mój film nie chce wspiać się na czołowe miejsca... Zazwyczaj uzyskuję 3-4 stronę i nic więce... No chyba że nisza jest mało popularna to wpada na pierwszą stronę ale zarobek z tego itak jest mały... Podsumowując jedyny mój wymóg to nauczenie mnie zdobywać czołowe pozycje na YT w inny sposób niż te z poradników, bo nie jestem w stanie ich uskutecznić.... Na google też nie mogę się przebić, żaden mój post nie jest do znalezienia ale to być może spowodowane małą ilością czasu jaką mogę poświęcić na ich promocję... Nie chce dzielić się swoją stroną i nie chce pomocy w jej tworzeniu i zmienianiu

JESZCZE RAZ PODKREŚLAM ŻE MA TO BYĆ AUTORSKI SPOSÓB NA PROMOCJĘ KTÓRY SIĘ SPRAWDZA A NIE TAKI JAK WIĘKSZOŚĆ ZNA (Nabijanie statystyk i czekanie albo wzrośnie pozycja albo nie). Liczę na to że osoba ta będzie mogła pochwalić się dość niezłymi statystykami w związku z tym będzie wiarygodna że faktycznie umie zarabiać... Osoby działające od 2-3mies i zarabiające 200-300$ mies. raczej odpadają ze względu na wcześniejsze doświadczenia, takie osoby nigdy nie umiały mi pomóc a jedynie powiedzieć jak one to robią... Ważne żeby osoba ta nie miała mnie głęboko w d... i żeby nie chodziło jej o kolejnego poleconego któremy poda standardowe regułki jak promować i na tym koniec.... Co do formy kontaktu nie mam wymagań, jedynie nie chciałbym aby był to 1 mail na 1-2 dni

5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście podczepię się jako ref, miałem już kilka mentorów każdy umiał powiedzieć jak on zarabia a więcej nic... a jak mi się nie udawało tak zarobić to nie wiedziały co poradzić... Oczywiście jeśli ktoś ma inne propozycję chętnie wysłucham na pw