Sory, napisałem wczesniej temat ale nie zauwazylem tego, można go usunać
1.Metoda zarobku:(PPA/PPD)
Tylko PPA
2.Serwis: aktualnie FC ale mogę zmienić (choć niechętnie) jeśli będzie to jedyny sposób na gwarancje zarobku
3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?
Mam bloda pod Wordpress, pisać posty pod WP umiem, staram promować się jedynie na yt (z marnym skutkiem ale o tym niżej) mniejwięcej ogarniam rzeczy związane z PPA
4.Twoje wymagania: Fachowa pomoc w promowaniu moich nisz/postów/filmów/bloga, pomoc w poszukiwaniu nisz na których da się zarobić chociaż wydaje mi się ze umiem to robić a jedynie nie mogę się wybić w gąszczu innych zarabiajach ale może się mylę. Ogólnie to trzeba pomoc mi w promowaniu oraz ewentualnym wyszukiwaniu odpowiednich nisz. Raczej liczę na osoby które dobrze się na tym ogarniaja i mogą zagwarantować że mi fachowo pomogą i nie spędzę kolejnych tygodni tylko patrząc na pojedyńcze pobrania. Nie interesuje mnie pomoc w powiedzeniu mi tego samego co znajdę w poradnikach, chciałbym jakiś dobry pewny sposób promowania najlepiej... Mniejwięcej wiem jak to wszystko powinno się odbywać ale po prostu nie potrafię się przebić (z jakiegoś powodu) Licze na kontakt gg, cierpliwość, dobry kontakt i fachową pomoc. Jedynie stały kontakt z racji tego że mam z tym spory problem od jakiegoś czasu i pojedyńcze informacje oraz rady (których nasłuchałem się już dużo ale nic nie dały) mnie nie interesują a więc kontakt e-mail odpada...
5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?
Oczywiście jeśli chodzi o FC to zmianę
mentora a jeśli chodzi o inne serwisy to rejestracja z refa

No ewentualie pisać na pw, pewnie się dogadamy