Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
działa plush przeciez.. Tylko nie ma darmowych starterów u nich. Jeśli jesteś w plusie to mozesz zmienic taryfe na plusha jesli nie chcesz kupowac starteru
Dodaj do opisu jeszcze tą stronkę GiffGaff jeśli możesz
Stronka sprawdzona osobiście, SIM przyszła zamówiłem jedną a przyszły dwie xD
Trochę czekałem na przesyłkę ale w końcu się doczekałem
Jeśli się przyda komuś to liczę na repucika jeśli to nie problem oczywiście
Edit: Stronka jednak nie działa, około 1 miesiąc temu była możliwość zamówienia karty do PL jednakże teraz już nie, mi właśnie dziś przyszły ale już stronka nie oferuje wysyłki do PL :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-10-2014 17:15 przez Mad402dox.)
(30-10-2014 12:29)TheKkok2 napisał(a): O breloczek dostałem od redbullmobile Kiedyś to była taka książeczka która pokazuje backflipa na motorze ;D
Powiedzam, mam takich YT z 10, jedyne co mi się nie spodobało w tym YT (książeczce) to że czas filmiku się nie zmieniał ciągle te same sek chyba 1:23 a filmik z motorkiem "leciał" dalej a czas nie xD