Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabianie na starterach » pytania

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie na starterach
Sprawdź:
(21-09-2012 13:43)damianus627 napisał(a):  cpr to przecież bierzesz jak dostaniesz kasę wysyłasz na główne PP i kasujesz to co na nie dostałeś, albo wykorzystujesz za jakiś czas.

i liczysz na to, że PP się nie zorientuje?
Kiedyś czytałem w sieci jak ludzie narzekali bo PP poblokowało im konta za takie transfery.
No to zanim oni się skapną ja kase już dawno wypłace.
Witam , pomożę ktoś ? jak zarejestrowac sie na megaearn ? potrzebne jakieś invite code ? skad wziąsć ?
(21-09-2012 12:51)damianus627 napisał(a):  Panowie widzieliście jak dzisiaj HoneyDollarz brało i wysyłało najpierw po 0,01$ a dopiero później kasę. Chyba sprawdzają czy ktoś nie wypłaca na to samo konto PP. http://scr.hu/75o/kan40 tutaj najpierw dostałem 0,01$ (06:14:09 CEST), później mi wypłacili (06:14:59 CEST) i dostałem znowu 0,01$ na inny email ale kasa cała już nie doszła, a moje konto oznaczyli jako cheater. Więc chyba teraz trzeba do każdej wypłaty nowy PP.

robisz na neostradzie?

więcej kont zakładajcie na których wypłacacie po 10$(co z tego, że nikt wam tego nie wypłaci jak nie jest na RL dane i nie prześlecie kopii legitki)
Robię na neostradzie ale nigdy mi nie oznaczali jako cheater.

PS. Na co najlepiej wypłacać? Liberty Reserve, Payze czy PayPal?
To jaki serwis polecacie żeby szybko zarobić na 200 starterach : )
NA megaearn zdobywamy punkty z każdego konta na osobnym nr tel ? czy mając jedno konto i np10 starterów zdobywam pkt na jedno konto z 10 starterów ?
czasami jak zamawiam startery to karty sim nie sa wylamane, mimo to stan konta wynosi kilka groszy... ktos wie jak sie to robi? jakies wpisywanie numeru i puku? pytam sie bo juz 2 telefony zajezdzilem wymieniajac karty sim ciagle Big Grin
Czy startery era tak tak sie nadadzą?
Ile mozna obecnie zarobic na megaearn(rozumiem ze to taka alternatywa dla ppadownload.net)?

dvt, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
zarobić na megaearn beka poczytaj facepalm
Odpowiedz