Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
DARMOWE STARTERY - jeden temat » PLUSH, PLAY, HEYAH, RED BULL MOBILE, LYCAMOBILE

Autor Wiadomość
RE: DARMOWE STARTERY - jeden temat
Sprawdź:
Zamówiłem Playa 3x.
Tym razem do zamówienia całkowicie za darmo karta od "giffgaff"

http://www.giffgaffeuropa.com/pl/simgratis

Piszę, że jeśli w ciągu 7 dni roboczych nie dotrze do domu karta to by się z nimi skontaktować Big Grin
Glosy: DzejkobPL (+1)
@up - Zamówione. Dzięki. Cool

[Obrazek: rUVHV1l.png]

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
Glosy: Zordi (+1)
(10-08-2015 23:05)Zordi napisał(a):  Tym razem do zamówienia całkowicie za darmo karta od "giffgaff"

Piszę, że jeśli w ciągu 7 dni roboczych nie dotrze do domu karta to by się z nimi skontaktować Big Grin

Do czego ta karta Zordi ? Wink ale jak darmowa to już zamawiam Big Grin bedzie leżeć Tongue

Nie wiem co wpisać w data podróży. Pomocy Smile
(11-08-2015 10:36)Królik524 napisał(a):  
(10-08-2015 23:05)Zordi napisał(a):  Tym razem do zamówienia całkowicie za darmo karta od "giffgaff"

Do czego ta karta Zordi ? Wink ale jak darmowa to już zamawiam Big Grin bedzie leżeć Tongue

Nie wiem co wpisać w data podróży. Pomocy Smile

Cytat!
"Jesteśmy bardzo świadomi potrzeb imigrantów, dlatego też celem Giffgaff Europa jest zaoferowanie naszych kart SIM wszystkim obywatelom Europy, którzy zamierzają przyjechać do Wielkiej Brytanii."

Daj datę 10.10.2015
Dzięki za linka do Plusha
Macie jakieś linki na zagraniczne jeszcze bo bym chciał jakieś inne wzory kart Big Grin Huh
Ja już dostałem kilka z RBM. Ten limit 3 szt. na adres można łatwo obejść... Smile

Do tego 3 szt. z Plusha, 2 jeszcze chyba w drodze. MINI/MAXI też kilka szt. (są najlepsze bo 1GB tylko na nich działa i można wybrac numer)
Można można Big Grin ale jak może jaśniej ? Big Grin
Zmieniasz sobie trochę adres, na tyle, żeby doszło, ale był inny. To też zależy jak bardzo możesz go przekombinować. Do tego inny mail i ew. imię/nazwisko.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: