Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Siema Chłopaki. Jestem W Słowenii kilka miesięcy-w Lublanie.
Jeśli jakiś sposób na działa na terytorium Polski, możemy spróbować tutaj.
Chętnie wkręcę się w coś, mam dużo wolnego czasu.
I oczywiście zarobkami się dzielimy.
Mam do sprzedania 400 starterów Play 5 zł - nowe, oryginalnie zapakowane, ważne do 2015 roku.
Cena za sztukę - 2 zł.
gdybys nie mial dwoch postow wzialbym - chyba ze sprzedasz je przez allegro?
Witam
Sprzedaż może iść przez Allegro, może być odbiór własny. Na terenie wielkopolskiego mogę dowieźć też na swój koszt.
Ps. Zamiast płacić 7% prowizji Allegro wolałbym się jakoś dogadać. Wystawiam faktury VAT. Jak ktoś potrzebuje większe ilości, około 2-3 tys., proszę o kontakt, mogę sprawdzić co da się zrobić z ceną.
Mam obecnie dostęp do starterów Plusa w dobrej cenie. Przy zakupie na poziomie 2-3 tys. sztuk, cena za sztukę 1,35 zł netto. Są to startery nowe, oryginalnie zapakowane, na koncie jest 5 zł do wykorzystania na rozmowy i smsy.
Ps. Nie można tych 5 zł wykorzystać w całości na usługi premium. Startery, jakie miałem z ostatnich dostaw, miały na usługi premium 1 zł i 4 zł na rozmowy i smsy.