Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabianie na starterach » pytania

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie na starterach
Sprawdź:
Witam, mam pytanie co do starterów.
Czy dało by się z nich wysłać sms'a za 12,30-24,60 ? i doładowało bym na pkt w jakimś serwisie społecznościowym/ grze przeglądarkowej?;p
Jak masz tyle to śmiało, a jak nie masz nic na starterze to jakim cudem chcesz wysłać tak drogie smsy? Xpokerface

xD
dX
Jak ktoś ma chociaż jeden pusty starter niech napisze do mnie, a na pewno nie pożałuje Smile

ufo321, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
od jakiegos czasu walcze z pewnym problemem, a mianowicie:

wybieram operatora, wpisuje numer - przy probie wyslania smsa na ten numer dostaje komunikat 'nieprawidlowy numer'

albo

zadnego komunikatu, tylko smsy z pinami nie przychodza...

biore nastepny starter, numer rozni sie tylko ostatnia cyfra -> wszystko OK

zwykle smsy czy to z bramki czy z mojego telefonu na te numery przychodza bez problemu

kasa na starterze jest, numer aktywny
@2up
No jak jest starter z heyah i z czegoś jeszcze to na starterze może byc - na końcie, o takie coś mi chodzi, czy można wysłać sms'a i czy dostanę pkt w portalu społecznościowym za to ?
(26-12-2012 20:19)twardy napisał(a):  od jakiegos czasu walcze z pewnym problemem, a mianowicie:

wybieram operatora, wpisuje numer - przy probie wyslania smsa na ten numer dostaje komunikat 'nieprawidlowy numer'

albo

zadnego komunikatu, tylko smsy z pinami nie przychodza...

biore nastepny starter, numer rozni sie tylko ostatnia cyfra -> wszystko OK

zwykle smsy czy to z bramki czy z mojego telefonu na te numery przychodza bez problemu

kasa na starterze jest, numer aktywny

czesto ten blad mialem , nie ogarnalem tego ze przed nr musze wpisac "0" ^^

ziomalevil, członek http://zarabiam.com od Nov 2010.
wpisuje 0 przed numerem i jedyne co sie zmienia to jest brak komunikatu 'nieprawidlowy numer' - smsy nadal nie przychodza :/
szukam serwisu jakiegoś podobnego do ppadownload.net. Była to piramidka w której ktoś pobierał mój plik po czym wpisywał kod na stronce a potem ktoś pobierał mój i leciała kasa na tych hostingach gdzie pobiera się plik za wykonanie oferty.
Znacie może coś podobnego? Bo mam 100 niewykorzystanych starterów z heyah i chciałbym je wykorzystać.
Pozdrawiam
Ludzi , którzy nie wiedzą jak wykorzystać startery zapraszam do mojego tematu : http://zarabiam.com/Temat-Zarabianie-629...#pid525225
to jest zal nie mam ochoty tego robić i nic nie zarobić jak ktoś chce kupić ode mnie startery pisać 4 zł za sztukę z playa
Odpowiedz