Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
DARMOWE STARTERY - jeden temat » PLUSH, PLAY, HEYAH, RED BULL MOBILE, LYCAMOBILE

Autor Wiadomość
RE: DARMOWE STARTERY - jeden temat
Sprawdź:
(18-11-2014 20:42)konrad946 napisał(a):  Co do samych starterów, to łapcie Orange:

http://www.orange.pl/fid,4002278347,id,2...hread.html

U mnie się pojawia info, że wątek już zamknięty ;o
Takie pytanko mam, mianowicie, zamawiałem z LycaMobile duuużo starterów, tak koło 20-30, dzis w skrzynce znalazłem dwie koperty, w jednej był jeden startej, w drugiej trzy. Czy mogę spodziewać się w kolejnych dniach następnych, czy muszę zamawiać kolejne?
(02-11-2014 10:59)aero2 napisał(a):  Będę dodawał znalezione, jak coś to pisać czy było.Smile
http://www.vectonemobile.se/view/onlineo...oland.aspx

Dziena Wink
SIM przyszła, troszkę długo musiałem czekać ale się doczekałem Big Grin
No to zamówione 18 starterów z playa, zobaczymy czy dojdą w przyszłym tygodniu.
Zamówiłem kilkadziesiąt, zobaczymy ile dojdzie Wink
z lycamobile da się weryfikować konta fb? jakby co zamówiłem
Dziena Wink
Za ktoś jakieś inne (więcej)? Lol
Te startery są w 100% darmowe?
I czy jest możliwość żeby wysłali mi startery na pocztę,a ja bym je tylko odebrał?
Lycamobile przyszło dziś 10 kopert.
Da się aktywować konta na facebook - Polecam ;)00
zamawialem na stronie play startery po 3 sztuki, po okolo 6-7 minutach na zoltym tle wyswietlil sie napis, ze osiagnalem limit, zignorowalem to i probowalem zamowic kolejny zestaw - zamknelo mi cala przegladarke... no nie powiem, zdziwilem sie troszeczke. no nic to teraz lecimy z lycamobile Smile ps na stronie playa mozna ustawic auto-uzupelnianie w chromie, a na lycamobile trzeba recznie wpisywac, macie moze jakis skrypt do auto-uzupelniania?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości