Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii » bez poleconych ROI nawet 155% miesiecznie, możesz zacząć już od 10$ !

Autor Wiadomość
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
No i Bardzo fajnie program powrócił po zapowiadanej przerwie wszystkie odsetki od depozytów naliczane na bieżąco , wypłaty realizowane ,czego wiecej chcieć...?
Chyba tylko, by Skyllex działał przynajmniej z 50 lat...Smile
Wszystko znowu działa, biznes znowu sie kręci.
Wszystko w jak najlepszym porządku Smile karuzela znów się kręci Smile
zapraszam z pytaniami na priv Smile
Dzisiejsza moja wypłata zlecona przed 3 godzinami właśnie dotarła na protfel:

[Obrazek: 2czrbci.jpg]

Wszystko wróciło do normy, drobne błędy z ważnością pakietów też zostały naprawione, kto się zastanawiał przed świętami może obecnie zaryzykować inwestycję uważam
A to statystyki na dzień dzisiejszy:
[Obrazek: 1zppt94.jpg]

Na 5 miejscu jest mój nad sponsor jako najlepiej polecający, więc te statystyki nie są przekłamane, a po nowym roku doszło już ponad 1000 nowych osób Smile
(04-01-2017 19:57)rafi213 napisał(a):  Dzisiejsza moja wypłata zlecona przed 3 godzinami właśnie dotarła na protfel:

[Obrazek: 2czrbci.jpg]

Wszystko wróciło do normy, drobne błędy z ważnością pakietów też zostały naprawione, kto się zastanawiał przed świętami może obecnie zaryzykować inwestycję uważam
A to statystyki na dzień dzisiejszy:
[Obrazek: 1zppt94.jpg]

Na 5 miejscu jest mój nad sponsor jako najlepiej polecający, więc te statystyki nie są przekłamane, a po nowym roku doszło już ponad 1000 nowych osób Smile

Potwierdzam to również mój sponsor , 275 ludzi pod nim Wink
Cześć.
Warto wpłacić na Gold Flow sumę okolo 280 $? Za 14 dni kończy mi się serwer 1 %.. pomyliłem się i zamiast Ascent wybrałem serwery co nie wychodzi tak dobrze jak właśnie ten tryb.
w Gold Flow dostaniesz tylko 10% zwrotu wartosci pakietu, reszta idzie na jakieś nieruchomości, więc sie w to nie pakuj, za sumę mniejszą niż 1000$ to najlepiej Ascent lub Serwer A2 od 500$ jest
Zrobiłem błąd że nie wybrałem Ascenta na początku bo porównując dzisiaj przy serwerze A1 wyszło mnie to dużo mniej. A Gold Flow całkiem ciekawie wyglądał. Dzięki za pomoc Wink
Mam pytanie do inwestujących w tym programie. Czy wpłacał ktoś depozyt z portfela 4coins.pl? Bo planuje zainwestować i przelać środki z tegoż portfela.
Mój polecony wpłacał i bez problemu, z tym że to niezbyt opłacalna opcja bo masz strasznie dużą prowizje pobieraną przez 4coins.pl za kupno lub sprzedaż btc, lepiej zdecydowanie na giełdzie się zaopatrzyć w bitcoina
Odpowiedz