Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
Właśnie na głównej się to pojawiło ich rozwiało to część moich wątpliwości a tak apropos są oczywiście wypłacalni gdzieś 7 dni temu zleciłem wypłatę na około 25 Euro dosyć mocno temat recyclixu umarł na forach co by oznaczało że nowi użytkownicy nie pompują na wypłaty tych co byli pierwsi i ROI jest zachęcające
sam chciałem tutaj zainwestować z początku ale konstrukcja back office plus nie do końca jasne zasady % zysku jakoś mnie do tej firmy nie przekonały. Poza tym zastanawia mnie ciągle czemu akurat wybrali taką drogę promocji dla "odpadów" czyli marketing szeptany a w tej branży nie jest się łatwo przebić .
Pewnie się dokapitalizują w ten sposób i tyle. Też mnie wkurzają te literówki językowe a niby to Polacy zakładali. System wypłacania faktycznie trochę jest niezrozumiały. Ale po dwóch cyklach kiedy masz własne informacje jest się w stanie do własnych wniosków dojść