Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
(10-08-2015 19:45)Resick napisał(a): Panowie co ja mam zrobić jak mam kupione udziały?
Kupiłem za 20 euro bonusu udziały i to nie przynosi zysków
HELP PLX
Udziały same w sobie zysku nie przynoszą. Pozwalają np. na większe zakupy odpadów. Spróbuj na support poprosić o cofnięcie zakupu.
Jak kupiłeś udziały? Przecież udziały można kupować dopiero jak kupimy 5000 kg śmieci...
Jak zainwestujesz 1000 euro i tyle samo zainwestujesz w akcje, to wtedy możesz wypłacać 50% po zakończonym cyklu i już wychodzi fajny zarobek. Ale opłaca się inwestować od 200 euro, wtedy po 5 tygodniach możemy spokojnie reinwestować nasz wkład plus te 14% zarobione i też mamy procent składany na niezłym poziomie
A tu taka mała wypłata z programu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2015 15:42 przez todek78.)
Wcześniej można było kupować udziały bez ograniczeń. Jak się rejestrowałem kilka m-cy temu np. Napiałem jednak na support z prośba o cofnięcie zakupu.
BTW to Twoja wypłata ?