Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
a mi do 12 dni roboczych weryfikuja adres i mam zablokowane wypłaty... Pisałem z Supportem i Valentiną i miało to trwać max. 5-7 roboczych... Myslę ,że to sprytny sposób na zatrzymanie kasy w programie...
Coś mi tu śmierdzi...
Mi dzisiaj odblokowali przycisk sell na 25 % po interwencji mailowej.
Teraz wprowadzili weryfikacje dowodem, wiec czekam na potwierdzenie i próbuje wypłacić tradycyjnym przelewem.
Ale kontakt z nimi masakra, odpisują na maile co 4 dni.
(22-03-2017 19:12)Oblako1223 napisał(a): Ale kontakt z nimi masakra, odpisują na maile co 4 dni.
Żadna firma mająca 30tys użytkowników nie odpisze na maila w 20 minut...
Mają problemy i podejrzewam, że dostają po 1.000 maili dziennie z czego połowa to ponaglenie maila z dnia poprzedniego.
Jeśli mają wypłacić, to wypłacą. Kilka maili nie przyspieszy tego.
(22-03-2017 19:53)wilqu61 napisał(a): Jestem w tym od kilku miesięcy, przy niewielkich nakładach można dojść do niezłej kasy.
nabijasz sobie posty dla reflinków?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2017 20:04 przez brombor.)
Ja dzisiaj ( po 4 dniach) otrzymałem odpowiedz od supportu:
"Obecnie pracujemy z naszymi konsultantami prawnymi i finansowymi nad rozwiązaniem spełnienia oczekujących wypłat z ostatnich tygodni. W związku z tym prosimy o cierpliwość,ponieważ może to potrwać znaczniej dłużej niż oczekiwaliśmy. Bądźcie pewni, iż naszym celem jest osiągnięcie rozdzielczości finansowej,sprawiedliwości."