(27-07-2014 10:12)xardas1020 napisał(a): (27-07-2014 09:58)woojohn napisał(a): Ktoś się orientuje co jest nie tak z wypłatami na Probuxie? Już od kilku dni chcę zlecić wypłatę (małą bo małą - 5$) i wyskakuje informacja: ''The daily limit for transfers today has been exceeded.
Please try again at 00:00 or 12:00 server time'' To standardowa procedura, czy coś jest nie tak? Dodam, że moje pierwsze wypłaty w Probuxie nie napotkały takich problemów.
stronę wcześniej już o tym pisane było
nawet szukać daleko nie trzeba ale po co "męczyć" się czytaniem, najlepiej niech każdy z osobna pyta o jedno i to samo
A czy Ty myślisz, że ja mam czas wszystkie 83 strony przeglądać i szukać odpowiedzi na swój ''problem'' ? jeśli nie chcesz odpowiadać, to nie, zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże (jak kolega powyżej)
e/ Wyedytuję, żeby nie robić śmietnika (tak jak ty to robisz teraz, pisząc nic nieznaczące wywody) śmierdzącym gnojem nie jestem, bo w porównaniu do ciebie mam trochę lat, więc wypraszam sobie takie określenia. Co do strony, jeszcze raz powtórzę i będę pisał powoli (to może zrozumiesz) nie będę czytał każdej strony, a temat o
probuxie jest o
probuxie i nie ma żadnej ujmy w tym, że ktoś zadał to samo pytanie 2, czy 50 stron wcześniej, bo nadal jest to W TEMACIE! Jeśli za 20 stron znów ktoś zada podobne pytanie, to też będziesz wyzywał ludzi, że nie chce im się X stron wstecz przeczytać? W porównaniu do ciebie, niektórzy nie siedzą przed komputerem 24h a tym bardziej na zarabiam.com (widać to po ilości postów i dacie rejestracji) więc wyluzuj...