Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
tak wiem, że trzeba konto golden. Ale nie chciałbym zostać zbanowany bez powodu (czytałem takie opinie ludzi - jednak pierwsza wyplate dostalem normalnie ) lub też nie chciałbym, aby wypłate były opóźniane tak jak na ojooo. Czyli polecacie wejść?
Szczerze to byłbym zadowolony ze 100$/miesiąc. W jaki czas osiągnę takie dochody?
(22-05-2014 15:29)tidid napisał(a): tak wiem, że trzeba konto golden. Ale nie chciałbym zostać zbanowany bez powodu (czytałem takie opinie ludzi - jednak pierwsza wyplate dostalem normalnie ) lub też nie chciałbym, aby wypłate były opóźniane tak jak na ojooo. Czyli polecacie wejść?
Szczerze to byłbym zadowolony ze 100$/miesiąc. W jaki czas osiągnę takie dochody?
bana w probux dostaniesz za 2 rzeczy :
multikonto
autoklikacz
za darmo banów nie rozdają, każdy pyskujący na probux o ban to zrobił 1 lub 2 opcję
wypłaty masz instant, więc zlecasz i dostajesz a nie czekasz jak na ojoo
przy 1000-1100 rr spokojnie mieć będziesz na nową paczkę rr,przedłużanie i 25-30$ wypłacisz co tydzień
Potrzebuje rady:-) klepie po 50 reklam, progrid, przedluzam rr a mimo to AVG mam na poziomie 1!! Ktos ma jakis pomysl jak to podniesc? Chyba, ze poprostu jest spadek
mialem 100RR nie przedluzylem ich i jestem na minusie 1,55$ i teraz jak klikam w reklamy to ta samu maleje, da sie to jakos obejść czy teraz musze klikac aby sie zrownało 0
(26-05-2014 05:59)sbgorka napisał(a): Potrzebuje rady:-) klepie po 50 reklam, progrid, przedluzam rr a mimo to AVG mam na poziomie 1!! Ktos ma jakis pomysl jak to podniesc? Chyba, ze poprostu jest spadek
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
przeczekać czasem każdy ma jakieś tam spadki klikania rr
przy ich większej ilości przestaje się zwracać na te rzeczy uwagę