Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] ProBux.com - klik: 0,01$ min. 5$ - płaci !!! setki dowodów wypłat :P » Polecam!!!

Autor Wiadomość
RE: [Płaci] ProBux.com - klik: 0,01$ min. 5$ - płaci !!! setki dowodów wypłat :P
Sprawdź:
@Noozer
Tutaj nie ma w czym pomagać,kupujesz golda i stopniowo zwiększasz liczbę reffów.Pamiętaj żeby klikać reklamy i codziennie przedłużaj nawet 1 poleconego na 30 dni(na początku cię nie będzie stać na więcej).Przedłużenie nawet 1 reffa dziennie powoduje,że są o wiele lepsze naliczenia.Zobacz na moje statystyki,tam gdzie jest zielona kreska,przedłużyłem 3 poleconych o 30 dni,i od tamtej pory codziennie przedłużam 1-2 poleconych.

Załączone pliki Obrazki

RE: [Płaci] ProBux.com - klik: 0,01$ min. 5$ - płaci !!! setki dowodów wypłat :P
Wlasnie mialem pisacbna forum o tym. Bo przestalem robic progrida a skupilem sie nabprzedluzaniu tak jak pisales nawet jednego i wyniki sa o wiele lepsze:-)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Panowie mam pytanie dawno tam nie klikałem zacząłem 3 dni temu 30 c takze pomalu zbieram na pierwszą paczkę poleconych i mam pytanie. Zawsze pomagałem sobie taskami szło z tego z 2-3 $ czasami nawet na dzien wyciągnąć jak z 3-4 h zarwałem wieczorem ale potem dostałem bana i tak jakoś ehhh :c teraz znowu wróciłem ale widze jakieś levele i wgl oco w tym chodzi nie moge niczego zrobić bo mam 1 lvl nei mam żadnych testów a wszystkie taski od 2 lvl i co tu począć ?
Zainwestuj 120-200$ i zacznij zarabiać a nie jakieś kliki i taski.A jak nie masz co z czasem zrobić to weź się za PPA Smile
Jej dziękuje za wyczerpującą wypowiedź która nic nie wniosła do tej rozmowy ... Dalej nie dowiedziałem się nic na temat tasków ...
(04-05-2014 16:06)pixel21 napisał(a):  Jej dziękuje za wyczerpującą wypowiedź która nic nie wniosła do tej rozmowy ... Dalej nie dowiedziałem się nic na temat tasków ...

Napisz na suppot taskow tam mysle otrzymasz najszybciej odpowiedz i pomoc :-)
blisko, bliżej, coraz bliżej 2000 rr Smile
kolejna paka zakupiona 1200 już na stanie Smile
Może trochę głupie pytanie ale jak przedłużać RR?
AutoPay - to przedłużanie o 1 dzień
AutoRenew - odnawianie automatyczne. Dla przykładu period 30 days Under 3 days, wtedy 3 dni przed końcem przedłuża nam o 30 dni?
Da się manualnie przedłużać?
@tidid,
Da sie manualnie : klikasz w okienko przy ktoryms refie zaznaczajac go, a na samym dole strony masz opcje przedluzania w rozwijanym menu. Wink
AutoRenew przedluza automatycznie refa o iles dni (w tym wypadku 30) na iles dni (w tym wypadku 3) przed koncem.
Najlepiej przedluzac refow, ktorzy maja ~20-21 dni do konca, zeby ich przedluzal autopay.

pozdrawiam
Glosy: tidid (+1)
Ile leci wypłata standard?
Wątek zamknięty