Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Rewolucja na Pokerstrategy! Rób gruby hajs NIE WPŁACAJĄC ANI GROSZA!!!
Sprawdź:
Dowiedziałem się o jeszcze 2 bonusach:
1. za polecenie 3 graczy, którzy otrzymają darmowy kapitał, dostaniecie od razu 100 Strategy Points!
2. pojawiły się także profity za pisanie postów na forum. Warunkiem jest napisanie 5 MERYTORYCZNYCH postów na forum http://pl.pokerstrategy.com/forum/ Nie doszukałem się jeszcze, co się za to dostaje, ale wiem, że promocja trwa tylko do końca kwietnia, więc trzeba się spieszyć!
Tak zauważyłem, że skupiacie się tylko na darmowym kapitale i grze, nie dostrzegając jak wielkie możliwości daje polecanie tego sposobu zarabiania. Można sobie naprawdę potężnie podbudować stan konta bankowego, co zresztą widać w moich dowodach wypłaty. Zachęcam! Zarejestrowanym z refa oferuje pomoc.
Sprawdzałem sobie osiągi moich poleconych, kilkoro z Was naprawdę obiecująco zaczęło
Gdyby ktoś sobie nie radził to przypominam, że udzielam pomocy na gg i pw