Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Rewolucja na Pokerstrategy! Rób gruby hajs NIE WPŁACAJĄC ANI GROSZA!!!
Sprawdź:
Brak mi słów na Was, szkoda mojego i Waszego czasu na rejestrację, skoro nawet nie potraficie odebrać darmowego kapitału. Swoja drogą jak z tym nie dajecie rady, to chyba czas iść do pośredniaka, bo w necie nie zarobicie...
zostawiam swoje gg gdyby ktoś potrzebował pomocy: 12996043
Witam, za 2miesiące kończę 18lat i chciałbym grać już na poważnie w pokera, w którego gram już pare lat. Problem w tym, że mam już konto na pokerstrategy które założyłem w gimnazjum na swoich danych, tylko zmieniłem rocznik żeby zgadzał się, że mam 18lat. Tak wiem bardzo głupie, ale grałem na poker 770, pomnożyłem bonus i straciłem wszystko. Teraz chciałbym od początku zacząc na william hill, ale robiąc konto przez pokerstrategy żeby otrzymać bonus. Jest możliwość usunięcia konta na pokerstrategy i założenie drugiego? Pewnie nie uda mi się założyc konta na moich danych ale już z prawidłowym rocznikiem.
Moim zdaniem nie będzie problemu zrobić nowego konta na tych samych danych. Możesz przecież powiedzieć, że ty nie robiłeś tamtego konta tylko ktoś inny.
Jak tu jest z wpłatą/wypłatą, wpłacam złotówki z mbanku i poker sam przelicza na dolary i to samo z wypłatą wypłacam dolary a konto w banku zmienia na PLN?
Dokładnie tak jak napisałeś. Nie wiem jak z wpłatą przeliczają, ale przy wypłacie u mnie automatycznie zamienia mi na polskie złoty lecz z drobną opłatą.