Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-08-2013 16:53)Teddy napisał(a): Strasznie słabe są oferty.
Np napisz scamowate oferty na x forum, licz, że nie usuną tematów, a dostaniesz marne 3 punkty po 3ch dniach.
mam pytanie , jak to jest z podatkiem od nagrody? czy odprowadzaja go oni sami? jest on zawarty w punktach? To nie ma nic wspolnego z pitem? Czy muszę coś płacić? Gdzie trafia mój PESEL i co kto z nim robi. Co trzeba zrobic zeby us sie nie czepiał? proszę o szybką odpowiedź
Edit
znalazłem coś takiego
"Jeżeli przedmiotem wygranych nie są pieniądze, to podatnik jest zobowiązany wpłacić płatnikowi kwotę zaliczki lub należnego zryczałtowanego podatku przed udostępnieniem wygranej (nagrody) lub świadczenia. Wynika to z art. 41 ust. 7 ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych."
Czy ja mam im coś płacić? Czy muszę biegać po urzędach skarbowych? Bardzo proszę, niech ktoś objaśni mi całą procedurę.
Na paytask możemy wypełaniać, ale również i dawać zlecenia Jak ktoś ma własną stronę, bloga itp to np fajna opcja do promowania strony przez zlecenia na paytask. Dużo można o tym poczytać http://zlecto.wordpress.com/2013/07/01/z...-internet/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2013 10:23 przez Adekone.)