Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja mam małe pytanko. Jak będę klikał w te reklamy za BAP'y to będę otrzymywał również te reklamy płatne? Czy dopiero po ulepszeniu konta dostanę te reklamy z recyklingu? A i jeszcze jedno opłaca się wykupywać Micro Ad Packi?
@buri1995 obecnie jest tak że jeśli nie masz 1600 BAP to nie otrzymujesz głównych naliczeń. Możesz za to dwa razy dziennie włączyć sobie micro ad pack. Dostaniesz wtedy 12 reklam o wartości pieniężnej, równowartości 50 BAP. A czy to się opłaca to już Twoja ocena, musisz na to poświęcić czas, ale przyśpiesza to na początku rozwój konta.
Dlatego obecnie najlepiej wejść do PV przynajmniej z minimalną inwestycją 1$
Wczoraj Jo w ramach zachęty rozdał grupie 0-1600 po jednej reklamie za 0,01$, tak żeby było weselej
(08-07-2014 11:37)buri1995 napisał(a): A ja mam małe pytanko. Jak będę klikał w te reklamy za BAP'y to będę otrzymywał również te reklamy płatne? Czy dopiero po ulepszeniu konta dostanę te reklamy z recyklingu? A i jeszcze jedno opłaca się wykupywać Micro Ad Packi?
Szczerze, to nie radzilabym Ci wykupywać Micro Ad Packa, szczególnie, że jesteś początkującym, lepiej te 3$ zainwestować.