żebyście się wszyscy nie przeliczyli co do tego swapu ...
poza tym ciekawe podejście zamrażać co chwila gotówkę ludzi i wmawiać im żeby czekali, kiedy tak naprawdę 80% z nich będzie stratna

2
@Meloman , zaczyna mnie wkur**** twoje podejście i to co mówisz userom, powiedz mi jaką widzisz szansę po swapie że cena akcji osiągnie 0.3 $ ? Albo Jo wpakuje sam kasę aby to zrobić albo każdy będzie stratny na tym swapie, nawet jeżeli zacznie osiągać chociaż z 0.2$ (tylko jeżeli Jo wpakuje ładne tysiące $) to i tak tyle osób będzie sprzedawać akcję, że cena zaraz spadnie.
Jeżeli naprawdę zadowala was to podejście, zaraz odpalam 10 takich programów jak
paidverts, nic tylko cieszyć się z płynącej kasy dla mnie, a jak brakuje mi kasy no to swap, kto chce zarabiać u mnie dalej to wpłacić musi na nowo, a reszta poczeka aż mi się humor poprawi i cena akcji będzie odpowiednia.
Przy obecnych przeliczeniach które są planowane (700 bap?) jest to ponad 0.3$ za akcję, jaką mamy cenę za akcję ? prawie 10 razy niższą, tak ludzie się wyprzedają bo widzą że to nie ma sensu dalej udział w tym programie, albo stwierdzają że po co mają czekać na swap i wymianę po 700 bap jak teraz mogą za 650.
Z tego wszystkiego co się dzieje profity ma tylko jedna osoba, a ludzie zostawiają grubą kasę jemu.
Powiedz mi co dobrego widzisz w tym swapie ? jeżeli kolejny następuje po 4 miesiącach, a info o tym że będzie jest po 2,5 miesiącu to nikt już nie wpłaci nawet połowy tego co w styczniu.
Grupa 7 ma klikać teraz w reklamy 0.007 ?
Mamy zapraszać nowych userów bo Jo chce mieć więcej kasy ? Co im mam niby powiedzieć? Za chwilę stracę jakieś 80% mojej gotówki ale śmiało wpłacaj, będzie dobrze?
W akcjach mtv też zrobiły się takie kwoty że, Jo nie byłby w stanie spłacić ludzi, za 2 mc przez kolejne 2 mc musiałby spłacić ze 3 mln $, dlatego czemu by nie ujebać i tych co kupili akcję w mtv, powiedz mi jakie to jest podejście do usera ?
Wpłacasz powiedzmy 1000$, okej za pół roku masz powiedzmy 1800$ dostać ale nie bo nagle w połowie tego czasu jest swap i dostajesz zamiast kasy 3000 akcji, które do tej pory nie przekroczyły na dłuższą metę 0.1$ kiedy Jo skupował masowo akcje, no to biorąc najbardziej optymistyczną wersję masz z tej swojej inwestycji 1000$ , 300$, straciłeś tylko 700$, ale jasne każdy powie mogło być gorzej, mógł zniknąć jak każdy hyip ale powiedz mi jedno, co za różnica czy zabierasz ludziom 70%-80% czy 100% ?